Δύσκολα θα πιστέψεις πως αυτό δεν είναι το πραγματικό τους χρώμα.

Οι stars του Hollywood σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση δημιουργούν μια νέα τάση. Τα μαλλιά, τα νύχια, το μακιγιάζ και το στυλ τους είναι πάντοτε αξιοζήλευτο. Αξιοζήλευτο είναι και το χρώμα των dark blue ματιών τους. Βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν είναι καν το φυσικό τους!

Ακολουθούν 7 celebrities με υπέροχα γαλάζια μάτια, που κι όμως φορούν γαλάζιους φακούς.

Amber Rose

amber-rose-risegr

Η Amber Rose ως μοντέλο είναι συνηθισμένη στο να αλλάζει συχνά outfits. Το ίδιο συμβαίνει και με το χρώμα των ματιών της. Το φυσικό της χρώμα είναι το καστανό, συχνά όμως στις δημόσιες εμφανίσεις της την βλέπουμε με γαλάζιους φακούς που τονίζουν ακόμα περισσότερο την ομορφιά της.

Brandon Routh

Brandon Routh Eyes 01

Τον γνωρίσαμε στο Superman Returns και μας μάγεψε με την ερμηνεία και τα υπέροχα γαλάζια του μάτια. Στην πραγματικότητα όμως ο Brandon Routh έχει καστανά μάτια. Για τις ανάγκες της ταινίας αναγκάστηκε να φορέσει γαλάζιους φακούς.

Paris Hilton

Paris Hilton Eyes

Γεννήθηκε με καστανά μάτια όμως την γνωρίζουμε ως γαλανομάτα. Προτιμάει τους γαλάζιους φακούς με σκούρο ξεθώριασμα στις άκρες, πράγμα που την κάνει κομψή σε κάθε της εμφάνιση ανεξαρτήτως του τι φοράει.

 

Lindsay Lohan

Linsay Lohan Eyes

Αν και το φυσικό πράσινο χρώμα των ματιών της Lindsay Lohan είναι πολύ σαγηνευτικό, προτιμάει να φορά γαλάζιους φακούς.

 

Britney Spears

Brithney Spears Eyes

Η Britney έχει φυσικό σοκολατί χρώμα ματιών. Όταν δεν φοράει τα γυαλιά της βάζει γαλάζιους φακούς επαφής. Πολλές φορές βέβαια, ξεχνάει τον έναν και ρεπόρτερ την εντοπίζουν με ένα καστανό και ένα γαλάζιο μάτι…

 

Christina Aguilera

Christina Aguilera Eyes

Η Christina αν και έχει εκ γενετής σκούρα γαλάζια μάτια φοράει πιο ανοιχτούς φακούς για να δώσει ένταση στο βλέμμα της.

Orlando Bloom

Orlando Bloom Eyes

Έχει φυσικά καστανά μάτια όμως για να ενσαρκώσει τον Legolas στον “Άρχοντα των δαχτυλιδιώνʺ φόρεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα γαλάζιους φακούς.