Πραγματικά πολλά μπράβο.

Η ιδιοφυΐα μερικών ανθρώπων εκεί έξω, πραγματικά τα σπάει. Οι ιδέες και τα αντικείμενα που δημιούργησαν   μέσα από αυτές εκτός από τέλεια στην εμφάνιση είναι και πολύ πρακτικά. Για του λόγου το αληθές, ορίστε 8 πολυμορφικά αντικείμενα των οποίων ο σχεδιαστής αξίζει συγχαρητήρια!

Το τζάκετ-σκηνή

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη κάπα που μπορείς  να την φορέσεις πάνω από τα ρούχα σου και να σε κρατήσει ζεστό, ενώ την ίδια στιγμή ανοίγει και μετατρέπεται σε σκηνή, ώστε να μπορείς να μείνεις μέσα αν είσαι στο δρόμο και πιάσει βροχή ή αν αγαπάς γενικότερα το κάμπινγκ. Αυτή η τέλεια ιδέα δια χειρός ADIFF έχει ήδη το δικό της Kickstarter.

Ο καναπές κουκέτα

Ω ναι, πρόκειται για μια τέλεια ιδέα πίσω από την οποία κρύβονται Έλληνες και συγκεκριμένα η εταιρία επίπλου PROTEAS. Πρόκειται για έναν καναπέ-κρεβάτι πάνω στον οποίο μπορείς είτε να καθίσεις είτε να τον μετατρέψεις εύκολα και άνετα σε κουκέτα και να κοιμηθείς επάνω του. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Πηγή

Η έξυπνη λεκάνη

Smart toilet sink from ProductPorn

Ήρθε η ώρα που δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για το ότι πρέπει να σηκωθείς από την λεκάνη και να πας στο νιπτήρα για να πλύνεις τα χεράκια σου. Τώρα με την έξυπνη λεκάνη τα έχεις όλα σε ένα μέρος. Κατασκευασμένη από την εταιρία ειδών υγιεινής Caroma συνδυάζει λεκάνη και νιπτήρα στην ίδια κατασκευή.

Τραπεζάκι με ρυθμιζόμενο μέγεθος

 

Το τραπεζάκι αυτό από την Boulon Blanc μετατρέπεται σε δευτερόλεπτα από τραπεζάκι του καφέ σε κανονικό μεγάλο τραπέζι, χάρη στα ρυθμιζόμενα πόδια του. Μια από τις καλύτερες ιδέες που είδαμε τελευταία.

 

Σπιτάκι τσέπης

spititsepi-risegr

Τούτο εδώ το πραγματάκι δια χειρός Martin Azua γίνεται τόσο μικρό που μπαίνει στην τσέπη και μπορείς να το φουσκώσεις και να κοιμηθείς μέσα του όποια στιγμή θέλεις .

Το σκαμπό τραπεζάκι

 

 

 

Σε λίγα δευτερόλεπτα μετατρέπεται εύκολα και απλά από σκαμπό σε τραπέζι. Η κατασκευή είναι από τα χέρια των Norm Architects και υπόσχεται να βελτιώσει την καθημερινοτητά σου. Πεινάς; τώρα το σκαμπό σου μπορεί να σε ταΐσει

O κουβάς ποτιστήρι

 

polymor001-risegr

 

H ιδέα ανήκει στην Colapz και είναι αυτό ακριβώς που κατάλαβες. Ένας απλώς και συνηθισμένος κουβάς που όμως έχει την ικανότητα να λειτουργήσει και ως ποτιστήρι στα αγαπημένα σου φυτά ή όπου αλλού θέλεις τέλος πάντων.

To παγούρι που γίνεται πυξίδα και φακός

Η απαραίτητη αγορά για όσους αγαπούν το κάμπινγκ έρχεται από την VSSL  και είναι παγούρι που έχει φακό και μετατρέπεται σε πυξίδα. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για την εκδρομή σου στο βουνό;

Δες εδώ  15 φοβερές ιδέες για να αξιοποιήσεις συνηθισμένα αντικείμενα με τελείως διαφορετικό τρόπο!

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]