Και μας έψησε ακόμη περισσότερο.

Το Suicide Squad έρχεται το 2016 και εμείς το περιμένουμε πώς και πώς. Αφού ο Jared Leto ομολόγησε δημόσια πως μάλλον θα καταλήξει με ζουρλομανδύα (δες εδώ), αποκάλυψε 7 πράγματα για το χαρακτήρα του Joker στο Empire Magazine και μας έκαναν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο, καθώς μετά τον Heath Ledger η επιλογή του Leto (μάστερ της μεταμόρφωσης) για το συγκεκριμένο ρόλο μοιάζει ιδανική.

Είναι μεγαλύτερος από ό,τι νομίζουμε

joker leto 01

Ο Leto παίζει τους χαρακτήρες του μεθοδικά. Αυτό σημαίνει πως προσπαθεί να μπει στο μυαλό του ήρωα που υποδύεται. Στην περίπτωση του Joker, άκουγε εκκλησιαστική μουσική του 1920 και διάβαζε βιβλία για Σαμάνους. Ο λόγος; Ο Jared Leto πιστεύει πως ο Joker είναι ηλικιακά μεγαλύτερος από ό,τι νομίζουμε. Με τόσα ψεύτικα δόντια και τατουάζ, μάλλον τις έχει κάνει τις βολτίτσες του στη γειτονιά των παρανόμων.

Τα ρούχα του είναι εμπνευσμένα από καρτέλ του Μεξικό 

joker leto 02

Αρκεί μια ματιά στα ρούχα για να καταλάβεις πως δεν έχει καμία σχέση με τον ήρωα του Ledger ή του Nicholson. Μοβ σακάκι από δέρμα αλιγάτορα και πράγματα που μοιάζουν να ξεπήδησαν από το Arkham Asylum. Ο παραγωγός της ταινίας Charles Roven επιβεβαίωσε πως η στολή είναι επηρεασμένη από τα μεξικάνικα καρτέλ, ενώ η ξεκάθαρη αγάπη του σκηνοθέτη για τις συμμορίες του Los Angeles υπάρχει και εδώ.

Είναι ψυχοπαθής επιχειρηματίας

joker leto 03

Αν έχεις δει το trailer του Suicide Squad, θα είδες τον Joker μέσα σε μια Lamborghini σωστά; Αυτό μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τους Jokers του παρελθόντος αλλά ο Leto και το Suicide αντιμετωπίζουν τον Joker ως ένα ψυχοπαθή επιχειρηματία και αρχηγό του εγκλήματος. Μεθοδικό και με την τρέλα του ελεγχόμενη.

Προκαλεί το χάος γύρω του επειδή απλά μπορεί

joker leto 04

Προκειμένου να καταφέρει να γίνει ο Joker, ο Leto έγινε το είδος εκείνου του ανθρώπου που βασανίζει τους άλλους για χαβαλέ. Τηλεφωνούσε λοιπόν στον Jim Parrack, ο οποίος παίζει έναν από τους άντρες του στην ταινία και του ζητούσε τριαντάφυλλα βαμμένα μαύρα με σπρέι και τσάντες με καρφιά. Σύμφωνα με τον Leto κάποιες φορές αυτό ήταν πολύ αστείο, άλλες όμως ήταν εξαιρετικα επίπονο.

Δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλο

joker leto 05

Ο Joker του Leto δεν θα μοιάζει με κανέναν από όσους έχουμε δει ως τώρα. Όπως λέει ο ίδιος «Αν δεν ξεπεράσεις τα όρια δεν δημιουργείς νέους  δρόμους» κι εκείνος μοιάζει διατεθειμένος να μας δώσει μεγάλα πράγματα καθώς συμπληρώνει «Μπορείτε να ξαναβγάλετε τα μολύβια σας.»

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Είναι επιτυχημένος

joker leto 06

Το ψευδώνυμό του είναι Clown Prince of Crime και θα το ακούμε σε όλη την ταινία. Τα τατουάζ, τα δόντια από πλατίνα,η Lamborghini όλα συνηγορούν στο ότι μιλάμε για έναν τύπο που κάνει ό,τι χρειάζεται και είναι έτοιμος για όλα.

Έχει επάνω του πολύ μελάνι

joker leto 07

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τα τατουάζ του νέου Joker άλλοι τα αγάπησαν κι άλλοι τα μίσησαν. Το σίγουρο είναι  πως πηγαίνουν το χαρακτήρα σε άλλο level. Στην ερώτηση γιατί χρειάζονται τόσα τατουάζ, η απάντηση είναι πως πιθανότατα αυτό θα κάνει τους αντιπάλους του Joker -κι εμάς- να μην ξεχνάμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.