Μια νέα σειρά αφιερωμένη στον Λάζαρο από το «Είσαι το Ταίρι Μου»; Θέλουμε!

Tα spin off είναι πολύ συνηθισμένη φάση στην τηλεόραση της Αμερικής. Όσο όμως κι αν τo περιμέναμε, δεν συνέβη ποτέ κάτι παρόμοιο εδώ. E λοιπόν, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει,  έχουμε και στις δικές μας τις σειρές χαρακτήρες ικανούς να στηρίξουν ένα spin off και ιδού οι αποδείξεις

Μάνθος Φουστάνος  – Κωνσταντίνου και Ελένης

Στη δική του σειρά, η οποία θα μπορούσε να εξελίσσεται χρονικά μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Μάνθος χωρισμένος πια, θα βάζει στο στόχαστρο διάφορα κορίτσια και θα προσπαθεί να τα σαγηνεύσει με διάφορα εξυπνακίστικα κολπάκια, έχοντας παράλληλα, βάλει το σχετικό «μπορώ ή δε μπορώ;»  στοίχημα με τον ανταγωνιστή του. Ιδανικά θα μπορούσαμε να δούμε διάφορα μοντέλα να περνάνε από την σειρά ως quest, ενώ επιτέλους πρέπει να τον δούμε σε περισσότερα πλάνα με την Porsche!

Λάζαρος – Είσαι το Ταίρι Μου

Σε μια σειρά όπου θα τον παρακολουθούμε στα εφηβικά του χρόνια, καμάκι στη Ρόδο δίπλα στον Σταμάτη Γαρδέλη, κιθαρίστα δίπλα στον Παύλο Σιδηρόπουλο σε συναυλία της νεολαίας του Πασοκ και βοηθητικό ηθοποιό στους «Απαράδεκτούς» ενώ μεταβάλλεται σιγά σιγά στο χαρακτήρα που λατρέψαμε στο «Είσαι το ταίρι μου». Εννοείται πως η πρώτη συνάντηση με τον Μήτσο θα είναι στη σειρά!

Μάκης Κοτσάμπασης – Ευτυχισμένοι Μαζί

Μια σειρά που θα επικεντρώνεται στον συγκεκριμένο χαρακτήρα και θα εξελίσσεται παράλληλα με το «Ευτυχισμένοι μαζί» και θα δείχνει [τις περιπέτειες του Μάκη. Στο σπίτι, στο συνεργείο και γενικά στη ζωή του. Και μόνο που σκεφτόμαστε τις ατάκες αυτής της σειράς, θέλουμε σαν τρελοί!

Σάσα  – Ντόλτσε Βίτα

Το Σασουλίνι της καρδιάς μας, σε μια σειρά που θα περιγράφει όλα τα γεγονότα που είδαμε στο Nτόλτσε Βίτα από την δική της οπτική. Τέλειο;

Χλαπάτσας – Της Ελλάδος τα Παιδιά

Ο Αρτέμης Μάτσας της Πολεμικής Αεροπορίας, το μόνιμο θύμα bulling, ο ρουφιάνος/καταδότης με τη γλυκιά, έθραυστη ψυχή, αξίζει μια ευκαιρία να διηγηθεί τις ποταπές/δακρύβρεχτες ιστορίες του. Ας αναλογιστούμε, πόσο περισσότερο ηθικός είναι ο χαρακτήρας του Saul Goodman στο «Better Call Saul» από τον Χλαπατσάκο;

Ντένη Μαρκορά – Δύο Ξένοι

Τα νεανικά χρόνια της Ντένης, δίπλα σε μεγιστάνες – ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων, πλοιοκτήτες, ηθοποιούς του Hollywood άλλες και όλες οι ιστορίες που  διηγείται με τον Κωνσταντίνο ως παιδί,  αρκούν για να γεμίσουν ολόκληρη σειρά και μάλιστα πολλών επεισοδίων και ναι, αυτή τη σειρά την θέλουμε!

Βλάσης – Απαράδεκτοι

«Ο αγώνας μου για να διαβάσω το «Εκκρεμές του Φουκώ», θα μπορούσε να λέγεται ένα επεισόδιο. Η ζωή με του με τη Ρένια, η γνωριμία του με τον Γιάννη και η απόφαση για να συγκατοικήσουν, η πορεία του στο τραγούδι πριν ξεκινήσει να δουλεύει στη διαφημιστική εταιρεία μαζί με τον Σπύρο.  Τόσες μα τόσες πολλές ιστορίες για τον Βλάσση των «Απαράδεκτων», που αν ζούσε σήμερα, θα μπορούσε να κάνει spinoffs και ένα σωρό όμορφα πράγματα στην ελληνική TV.

Σωσώ- Εγκλήματα

Ζούμε σε μια εποχή όπου το τρολάρισμα γίνεται με ρυθμό πολυβόλου σε όλο το Ιντερνετ, είναι σχεδόν στοιχείο μιας μέσης κοινωνικής συμπεριφοράς. Άρα, η εποχή μας είναι ιδανική για την επιστροφή της Σωσώς Παπαδήμα, του πιο σατανικού τρόλ της  αθώας, `90s ελληνικής TV. Θα μπορούσε να επιστρέψει ως μισός άνθρωπος- μισό ζόμπι, ως πνεύμα, ή απλώς να μας διηγείται την καθημερινότητα της στο πιο «καυτό» μέρος του κόσμου, την Κόλαση!