Εσύ πόσο μακριά θα έφτανες για το αγαπημένο σου παιχνίδι;

Τα video games τα λατρεύουμε κι αυτό σίγουρα το ξέρεις αν μας έχεις διαβάσει έστω και λίγο. Ήρθε όμως η ώρα για την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Εσύ πόσο μακριά θα έφτανες για το αγαπημένο σου video game; Όσο το σκέφτεσαι διάβασε αυτές τις 8 ιστορίες ανθρώπων που μάλλον το παράκαναν με το gaming.

O τύπος που άφησε ανοιχτή την κονσόλα του για 20 χρόνια 

geek-snes-kedriki-risegr

Τα έχουμε πει αναλυτικά εδώ. Ένας σκληροπυρινικός gamer άφησε ανοιχτή την κονσόλα του για 20 ολόκληρα χρόνια προκειμένου να μην χάσει την πρόοδό του στο αγαπημένο του παιχνίδι. Καλή φάση πράγματι.

Γέννησε το παιδί της και συνέχισε να παίζει

internet-cafe

Ήταν ετοιμόγεννη και το γεγονός συνέβη τελικά σε ένα ίντερνετ καφέ. Αφού γεννήθηκε το παιδί η γυναίκα συνέχισε να παίζει το αγαπημένο της video game. Διάβασε όλη την ιστορία εδώ.

 Έκανε κοπάνα από το σχολείο για να παίζει 16 ώρες την ημέρα

game istories 01 risegr

Ένας 15χρονος από την Αυστραλία ξυπνούσε κι ετοιμαζόταν κανονικά για το σχολείο του. Όταν η μητέρα του έφευγε για τη δουλειά ο μικρός έβγαζε και πάλι τα ρούχα του και ξεκινούσε το αγαπημένο του online game μέχρι τη στιγμή που η μητέρα του γυρνούσε από τη δουλειά, όπου της περιέγραφε πόσο καλά ήταν στο σχολείο κλπ. Σατανικό κόλπο, ειδικά αν αναλογιστείς πως ο 15χρονος είχε ειδοποιήσει το σχολείο του πως θα λείψει κάποιες μέρες λόγω μιας εγχείρησης που έπρεπε να κάνει. Τι πήγε στραβά; Το σχολείο τηλεφώνησε στο σπίτι του παιδιού, για να μάθει πώς τα πάει και…  Φαντάζεσαι τι έγινε έτσι;

Μια αυτοκτονία για το Warcraft

game istories 02 risegr

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2004, ο 13χρονος Xioyi άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως θέλει να ακολουθήσει τους ήρωες του αγαπημένου του παιχνιδιού και αφού έπαιξε για 36 συνεχόμενες ώρες WOW, αυτοκτόνησε πέφτοντας από ένα ψηλό κτίριο. Οι γονείς του μήνυσαν την εταιρία του παιχνιδιού (;;;;) ζητώντας 12.500 δολάρια.

Μια σκληρή θυσία για ένα Playstation 3 

play 3

Ήταν το όνειρό του να αγοράσει την αγαπημένη κονσόλα της Sony κι έφτασε στο σημείο να πουλήσει στην οικογένεια ενός συμμαθητή του που λάτρευε τις γάτες, το αγαπημένο γατάκι του αδερφού του. Το γεγονός πως η οικογένεια αυτή διατηρούσε εστιατόριο και η συγκεκριμένη ιστορία συνέβη στην Ιαπωνία, ίσως να πρέπει να μας ανησυχήσει λίγο για την τύχη της γατούλας αλλά yolo, ό,τι έγινε έγινε, ο μικρός την πήρε την κονσόλα.

O νεαρός που τρελάθηκε γιατί η κοπέλα του στεκόταν μπροστά στην οθόνη

game istories 04 risegr

Ο Isac Benjamin Pettinger, συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της επίθεσης στην κοπέλα του. Όπως κατήγγειλε η Lacey Proctor, ο Isac εκνευρίστηκε γιατί εκείνη στεκόταν μπροστά από την οθόνη την ώρα που έπαιζε με αποτέλεσμα να χάσει. Με το που συνέβη αυτό, εκείνος την χτύπησε, στη συνέχεια την ακολούθησε στο μπάνιο, όπου εκείνη κατέφυγε έντρομη, κι άρχισε να της κοπανά το κεφάλι στον τοίχο. Όταν εκείνη θέλησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο, εκείνος το αποσύνδεσε. Creepy.

Παίζοντας Frogger με πραγματικά αυτοκίνητα

game istories 06 risegr

Ένας άνδρας στη Νότια Καρολίνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο γιατί προσπαθούσε να παίξει frogger με αληθινά αυτοκίνητα. Το frogger είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βοηθήσεις κάποια βατραχάκια να αποφύγουν ένα δρόμο με κίνηση. Πριν χτυπηθεί ο συγκεκριμένος άντρας (το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό) λένε πως τον άκουσαν να φωνάζει Go και να χύνεται στο δρόμο παρέα με τους φίλους του, σε μια λεωφόρο με 4 λωρίδες.

Ζούσε σε internet cafe παίζοντας για 10 χρόνια

internet cafe

Η Xiao Yun 24 ετών σήμερα, έφυγε από το σπίτι της στην Ιαπωνία 10 χρόνια πριν, μετά από διαφωνία με τους γονείς της, και θεωρούταν μέχρι σήμερα νεκρή. Τελικά βρέθηκε σε ίντερνετ καφέ να παίζει online games. Όπως παραδέχτηκε, το έκανε αυτό για 10 χρόνια χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα και στηριζόμενη κυρίως σε ελεημοσύνη, ενώ δούλευε περιστασιακά σε διάφορα καφέ προκειμένου να βγάλει χρήματα και να μπορεί να παίζει.

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]