Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Τα Easter eggs είναι μια πραγματικά έξυπνη ιδέα. Ουσιαστικά πρόκειται για geeky αναφορές σε σειρές ταινίες ή παιχνίδια, κρυμμένες μέσα σε άλλες σειρές ταινίες ή παιχνίδια. Καμιά φορά, στην περίπτωση των video games μπορεί να πρόκειται και για μικρά κολπάκια που δίνει το ίδιο το παιχνίδι σε παίκτες που την ψειρίζουν λίγο παραπάνω τη φάση ή για στιγμές που δείχνουν το χιούμορ των δημιουργών. Η αλήθεια είναι πως από τα πραγματικά πολλά Εaster eggs που κυκλοφορούν εκεί έξω, κάποια τα αγαπάμε πιο πολύ από άλλα

«Το flight simulator μέσα στο Excel 97

Nαι, πολύ καλά κατάλαβες, ήταν μέσα στο  Excel.

Το μυστικό δωμάτιο στο Batman Arkham Asylum

Αν βρεις ένα συγκεκριμένο τοίχο και χρησιμοποιήσεις την όραση detective,  θα δεις ένα δωμάτιο με  χάρτες και πορτρέτα του Arkham city, το οποίο που αποτελεί την συνέχεια της σειράς.

Ο «καυτός» Τζόκερ 

Στην αρχή του  Batman Arkham Knight, μπορείς να δεις τον Τζόκερ να καίγεται, αν πατήσεις το κουμπί κι ενεργοποιήσεις τις φλόγες. Αν παίζεις το παιχνίδι σε new game , μπορείς να δεις την ίδια σκηνή, μόνο που ο τζόκερ θα επιτηρήσει να σε τρομάξει καθώς καίγεται.

O bigfoot στο GTA San Adreas

Εσύ τον βρήκες;

Το πρόωρο τέλος του Far Cry 4 

Aν περιμένεις 13 λεπτά περίπου στην αρχή του παιχνιδιού, ο Pagan Min, επιστρέφει σε παίρνει μαζί του σε έναν ναό και το παιχνίδι τελειώνει.

Η αυτοκτονία του Sonic

Στο Sonic CD, αν αφήσεις το χειρισηριό σου και περιμένεις σε κάποιο σημείο της πίστας χωρίς να κάνεις τίποτα, θα ακούσεις τον Sonic να σου αναγγέλλει «Im out of here» κι ύστερα να πηδάει στο γκρεμό!

Η αυτοκτονία τουTroll

Κι όμως σε ένα σημείο του παιχνιδιού, όχι μόνο υπάρχει ένα troll που έχει αυτοκτονήσει, αλλά έχει αφήσει και σημείωμα!

Το αιμοβόρικο ψάρι

Το ψάρεμα στο Resident evill 4, μάλλον πρέπει να το αποφεύγεις. Ειδικά αν πρόκειται να πυροβολήσεις το ψάρι!

Ένας παράδεισος από Easter eggs στο Fallout!

Kαι το εννοούμε, αρκεί να επισκεφθείς το New Vegas.

Δες εδώ  5 ανθρώπους που τερμάτισαν αγαπημένα μας video games με δεμένα μάτια