Πρόταση γάμου: Στο ασανσέρ ή στο υπνοδωμάτιο; 

Οι μεγάλες, οι σημαντικές τηλεοπτικές σειρές, συνήθως περιέχουν και μια Μεγάλη Ερωτική Στιγμή. Όσο κι αν η τηλεόραση μας έχει χαρίσει -κυρίως- αυταπάτες για τον έρωτα και την αγάπη, την ίδια στιγμή, μας έχει χαρίσει και πολλές, συγκινητικές προτάσεις γάμων σε τηλεοπτικές σειρές, που μπορεί και να μας πείθουν πως η αγάπη υπάρχει και στο τέλος λέει πάντα «Ι Do»,

«Californication» – Hank & Karen

Στην 5η σεζον της σειράς, ο Hank έχει βαρεθεί να πηδάει ό,τι θηλυκό κινείται κατά μήκος της Hollywood Boulevard. Είναι αποφασισμένος να κάνει κάτι πάρα, πάρα πολύ σοβαρό. Το πιστεύει.

«I love you, and I want to spend the rest of my life annoying the shit out of you»

«Gossip Girl» – Chuck & Blair

https://www.youtube.com/watch?v=ehfYDT0_lDI

Τους έβλεπες παντού μαζί. Μέσα από ένα σωρό προβλήματα και ανατροπές, αυτή η σχέση άντεξε και έμεινε δυνατή. Και έφτασε ως το τέλος (γιατί ήταν γαμάτη, obviously).

Park And Recreation  – Andy & April 

Όχι τόσο για την πρόταση, όσο για τον τέλειο γάμο, που κανείς δεν ήξερε πότε θα γίνει και αν θα γίνει. Κανείς δεν ήξερε αν θα ήταν καλεσμένος. Όμως ήταν όλοι εκεί.

«Downton Abbey» – Matthew & Mary

Eπιτέλους λύτρωση. Επιτέλους εκείνος (Matthew) περνάει χιόνια και καταιγίδες προκειμένου να εμποδίσει εκείνη (Mary) να φύγει για Αμερική. Η στιγμή ανθολογίας έρχεται όταν εκείνη λέει: «Δεν σε συγχωρώ. Δεν σε συγχωρώ γιατί δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι τη συγχώρεση μου.»

«Grey`s Anatomy» – Derek & Meredith

O Derek ήξερε πως η Meredith δεν θα πειθόταν από «ρομαντικές» χειρονομίες. Ο Derek είχε βρει το σωστό σημείο, την σωστή στιγμή για να πει τα πιο δύσκολα λόγια που καλείται να πει στη ζωή του ένας άντρας σε μια γυναίκα. ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ.

«Τhe Office» – Jim & Pam

Δεν είναι και η πιο «μαγευτική» τοποθεσία που μπορείς να φανταστείς. Αλλά όταν ο Jim Halpert λέει στην Pam «I can`t wait»», εκεί διαπιστώνεις πως μόλις έχεις παρακολουθήσει μια από τις πιο μαγικές στιγμές του «The Office», στο δρόμο, έτσι ξαφνικά.

«How I Met Your Mother» – «Ted & Tracy 

"The Lighthouse" — Two years in the future, Ted (Josh Radnor, left) asks The Mother (Cristin Milioti, right) to marry him and she says yes, on last night's HOW I MET YOUR MOTHER, Monday, Nov. 4 (8:00-8:30 PM, ET/PT) on the CBS Television Network.on the final season of HOW I MET YOUR MOTHER, Monday, Nov. 4 (8:00-8:30 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: CBS ©2013 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

H Tracy (Christin Millioti) ήταν ο πιο αδικοχαμένος χαρακτήρας του «How I Met Your Mother», εκείνος που σε έκανε να φωνάξεις «ΓΙΑΤΙ; ΑΔΙΚΙΑ!» με το τραγικό της τέλος. Τουλάχιστον είχε τη δική της στιγμή, όταν ο Ted μας έκανε όλους να πιστέψουμε πως εκείνη ήταν η Μία, η Μοναδική…

«Friends» – Monica & Chandler

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν τύπο όπως ο Richard , του οποίου το μουστάκι είχε τη δική του -τρομακτική/επιβλητική- προσωπικότητα, είναι λογικό να νιώσεις ανταγωνισμό. Ο Chandler προσπάθησε με κάθε τρόπο να προετοιμάσει την τέλεια πρόταση γάμου και να μην καταλάβει τίποτα η Monica. Όμως ναι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, μερικές φορές η ίδια η ζωή σου χαλάει τα σχέδια.

Kαι η Χυλόπιτα

«Friends» – Jooey & Phoebe

Ξεκίνημα της 6ης σεζον και η Rachel μάθαινε πως είναι έγκυος στο παιδί του Ross. Πρώτη της -κακή-άντιδραση, να το κρύψει από όλους και να διαδοθεί πως η Phoebe είναι έγκυος. Όταν το μαθαίνει ο Jooey «επειδή είναι δύσκολο μια νέα γυναίκα να μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της», κάνει αμέσως πρόταση γάμου στην Phoebe! Το αποτέλεσμα….

[themify_button ]Του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]