Ω ναι, τα είχαμε λιώσει! 

Το gaming, κανείς δεν το λάτρεψε έτσι ξαφνικά, είναι μια σχέση που εξελίσσεται και κρατάει χρόνια. Για όλους τους σημερινούς 26αρηδες όμως ξεκίνησε με μερικές χαρακτηριστικές εικόνες, κάποιους τίτλους που ως παιδιά λατρέψαμε και μας σημάδεψαν για πάντα. Έτοιμος για μια βουτιά στις gaming αναμνήσεις σου;

Super Mario Bros

Ίσως η πρώτη φορά που έπιασες χειριστήριο στα χέρια σου με τόση λαχτάρα προκειμένου να λιώσεις τις ιπτάμενες χελώνες και τα τερατάκια. Ok Mario σ αγαπάμε. Τότε, τώρα και για πάντα

Sonic

2 πράγματα είναι δεδομένα για το πρώτο παιχνίδι της σειράς: ότι όλοι λατρέψαμε τα παπούτσια του Sonic κι ότι περάσαμε άπειρες ώρες ψάχνοντας όλα τα διαμαντάκια.

The Legend of Zelda: A Link To The Past

Ένας πρασινοντυμένος τύπος με σπαθί κι ασπίδα που σκοτώνει τερατάκια και ψάχνει το δρόμο του μέσα σε δάση και μυστηριώδεις τοποθεσίες. Ένα τίμιο και διασκεδαστικότατο RPG που μας έκανε να αγαπήσουμε το είδος και για αυτό ακριβώς το λιώνουμε μέχρι και σήμερα.

Crash Bandicoot Warped

Όλοι λατρέψαμε τον Crash μέσα από αυτό το παιχνίδι, (κι ας είχαν κυκλοφορήσει άλλα 2 πιο πριν. ) Γρήγορο, πολύχρωμο και διασκεδαστικό, θα είσαι ψεύτης αν δεν παραδεχτείς πως έχεις λιώσει το χειριστήριο σου παίζοντας. Τα καλά νέα της φάσης είναι πως ο Crash επιστρέφει στα τέλη Ιουνίου σε μια συλλογή που θα τα σπάσει. Είσαι έτοιμος;

Final Fantasy 7

Κι αν το Zelda, ήταν η αιτία που αγαπήσαμε τα RPG, το Final Fantasy 7 εκτόξευσε αυτήν την αγάπη στα ύψη, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ! (όχι δεν υπερβάλουμε)  και είμαστε σίγουροι ότι συμφωνείς κι εσύ!

Fiffa 2000

Δεν έχει σημασία αν αγαπάς τα ποδοσφαιράκια ή όχι, σίγουρα έχεις ασχοληθεί με αυτό. Περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και γραφικά που για την εποχή τους θεωρούνταν μαγικά. Άπειρες ώρες σε πρωταθλήματα και διπλά με τους κολλητούς!

Tekken 3

Ίσως το πρώτο παιχνίδι ξύλου που όλοι έχουμε παίξει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Εξ αιτίας του, η σειρά παραμένει κλασική μέχρι και σήμερα και γι αυτό το λατρεύουμε.

Resident Evill 1,2,3

Aγνός, ανόθευτος τρόμος . Δεν έχει σημασία ποιο έπαιξες πρώτο, αυτό που μετράει και πάντα θα θυμάσαι, είναι ο τρόμος που ένιωθες παίζοντας. Γι αυτό και τα λατρέψαμε!

Pokemon

Χωρίς πολλά λόγια, το παιχνίδι που μας καθόρισε! Εσύ τα έπιασες όλα;

Δες εδώ 11 πορνοστάρ αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους video games