Έχεις διπλό τον Ντάνο; Έχω 3πλή τη Λάουρα, ανταλλάζουμε; 

Ok σε όλους μας αρέσει το Survivor και είναι λογικό να κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το χαμό που έχει κάνει, αλλά αυτή τη φορά, η φάση τερματίστηκε.  Όταν ένας συνάδελφος εδώ στα γραφεία του RISE, μας ενημέρωσε πως εκεί έξω κυκλοφορούν σε φακελάκια μεταλλικές τάπες Survivor, θεωρήσαμε ότι τρολάρει ξεκάθαρα.Ε λοιπόν κάναμε λάθος!

Όπως μας ενημερώνει το πίσω μέρος από το φακελάκι, υπάρχουν 504 διαφορετικές τάπες για να διαλέξεις, (μιλάμε για ποικιλία όχι αστεία) ενώ μπορείς και να παίξεις με τους φίλους σου γιατί έχει και κανόνες!

kanones-risegr

Όσο για τις τάπες, κάθε φακελάκι  έχει 2 μικρές φωτογραφίες ακαθόριστου σχήματος (τάπες δεν τις λες για κανένα λόγο) με κακοτραβηγμένες σκηνές από το παιχνίδι και όλο αυτό το αριστούργημα κοστίζει 60 λεπτά!

viv-risegr

Οι φήμες ότι τα Pokemon tazos γελάνε ειρωνικά σε μια γωνιά, ελέγχονται ως ανακριβείς. Όπως και αν έχει, ελπίζουμε μελλοντικά να κυκλοφορήσουν και πατατάκια με γεύση μαχητές και διάσημοι, για να ολοκληρωθεί το fail. Τι όχι;

Δες εδώ  7 βίντεο των διάσημων του Survivor πριν μπουν στο παιχνίδι που μάλλον ούτε οι ίδιοι θέλουν να θυμούνται κι εδώ όλα μας τα θέματα για το Survivor