Εικόνες, ακούσματα και βιώματα της εβδομάδας που πέρασε, από ανθρώπους των media. 

Αντώνης Μποσκοΐτης

Τι είδα: Την προβολή της ταινίας τρόμου »Η νύχτα των ζωντανών – νεκρών» που έγινε στη Ριβιέρα των Εξαρχείων ως φόρος τιμής στον εκλιπόντα George A. Romero με την επιμέλεια του κριτικού και μουσικού Άκη Καπράνου

Τι άκουσα: Τον ολοκαίνουργιο »Καβάφη» του συνθέτη Κωνσταντίνου Κάλλια από την Αλεξανδρούπολη με ερμηνευτή τον Παντελή Θεοχαρίδη και τη συμμετοχή των Αφροδίτης Μάνου – Δανάης Καλογιάννη. Δύσκολος ποιητής ο Καβάφης προς μελοποίηση, αλλά ο Κάλλιας έκανε καλή δουλειά με έναν εξαίρετο »άκαο» από τα μέσα ερμηνευτή

Τι μου άρεσε: Το σπίτι με το αρχείο του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου στο Κολωνάκι. Μου έδωσε μία συνέντευξη στη LIFO περί γυμνού και έρωτος στο έργο του και μπήκα σε ένα σπίτι που θύμιζε θεατρική σκηνή του 19ου αιώνα.

IMG_1700-960x720

Τι με εκνεύρισε: Μπήκα σε ένα φούρνο και ενώ η νεαρή υπάλληλος δεν είχεκαι την τρομερή δουλειά, αρνήθηκε να δώσει ένα ποτήρι κρύο νερό σε ένα τσιγγανάκι. Αναγκάστηκα να επέμβω.

Κάτι που θέλω να πω: Μπήκαμε πρόσφατα σε μια περιπέτεια με μια ομάδα πολύ σημαντικών καλλιτεχνών κατά μιας δισκογραφικής που κορόιδευε τον κόσμο. Παρότι δεν έχω ζημιωθεί οικονομικά, οι λόγοι της συμμετοχής μου σ’ αυτόν τον αγώνα – διότι για αγώνα πρόκειται – έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια μου και την καλλιτεχνική μου υπόσταση.