Σαν το «Six Feet Under», αλλά με πραγματικές ιστορίες. 

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, Πόσα πράγματα αστεία ή και τρομακτικά βλέπουν καθημερινά όσοι εργάζονται σε γραφεία τελετών και νεκροτομεία; Σε αυτό το Askreddit  μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Είσαι έτοιμος;

«Δούλευα σε κέντρο αποκατάστασης ιστών και προετοίμαζα τους δωρητές ξυρίζοντας τους. Μια φορά φρόντιζα έναν πρόσφατα πεθαμένο, το χέρι του οποίου σφίχτηκε γύρω από τον αγκώνα μου  λόγο της νεκρικής ακαμψίας »

creepy01-risegr

«Αν τα πτώματα, έχουν αέρα στα πνευμόνια τους με την κίνηση απελευθερώνεται. Όταν ο αέρας ταξιδεύει μέσα απο το λαιμό τους ακούγεται ένας ήχος σαν μουρμούρισμα. Θα μου πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω.»

creepy02-risegr

«Tα φώτα του νεκροτομείου τρεμοπαίζουν όταν βάζουμε ένα πτώμα στο κρεβάτι. Είναι πάντα τρομακτικό»

creepy03-risegr

«Συμπλήρωνα τα χαρτιά ενός νεκρού και ήταν αργά. Ξαφνικά το σώμα του ανατρίχιασε. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί»

creepy04-risegr

«Ήμουν σε ένα παρεκκλήσι και είχα σβήσει όλα τα φώτα. Όταν πήγα να ελέγξω την πόρτα από  ένα φέρετρο τα φώτα άνοιξαν ξανά χωρίς να είμαι κάπου κοντά στον διακόπτη.»

creepy05-risegr

«Είμαι εργολάβος κηδειών κι έχω δει πολλά πράγματα. Κάποτε μια οικογένεια ελευθέρωσε περιστέρια σε έναν αγρό και ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γεράκι και σκότωσε ένα»

creepy06-risegr

«Κάποτε είχαμε μια γυναίκα με γυάλινο μάτι που απαιτούσε να μείνει ανοιχτό το φέρετρο στην κηδεία της. Τρόμαξα πολύ την στιγμή είδα μέσα.»

creepy07-risegr

«Κάποτε είχαμε έναν άνθρωπο ντυμένο κλόουν. Η οικογένεια του μάλιστα είχε απαιτήσει και από τους ανθρώπους του γραφείου να ντυθούν κλόουν στην τελετή»

creepy09-risegr

«Έπρεπε να καθαρίσω τα μάτια ενός κυρίου, μόνο που όταν τα άνοιξα, βρήκα δυο άδειες κόγχες. Προφανώς είχε γίνει κάποια ταρίχευση »

creepy111risegr

«Στην κηδεία ενός αγοριού που πνίγηκε, οι γονείς του το είχαν ντύσει παρόμοια με τον δίδυμο αδερφό του»

creepy12risegr