Μια ιστορία που θα σε κάνει να πονέσεις με όλο σου το είναι. 

Πόσο εύκολο είναι να παγιδευτείς σε μια καρέκλα IKEA; Μάλλον αρκετά, αν κρίνουμε από τη περιπέτεια του Νορβηγού Claus Jørstad, που κατάφερε να παγιδέψει έναν από τους όρχεις του στις τρύπες ενός σκαμπό. Ο Claus από την περιοχή Alta της Βόρειας Νορβηγίας, είχε τραυματιστεί στο γόνατο και γι`αυτό το λόγο είχε αγοράσει ένα σκαμπό, ώστε να μπορεί να κάνει ντους καθιστός. Μια μέρα επιχείρησε να δοκιμάσει τη νέα του αγορά, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ντους χαλαρός, τρισευτυχισμένος και καθιστός, με το «καπετάνιο και τους 2 ναύτες» (όπως ο ίδιος περίγραψε λίγο αργότερα τα γεννητικά του όργανα) επάνω από τις τρύπες του σκαμπό Όταν σηκώθηκε, διαπίστωσε πως ένας από τους «ναύτες» του, με τη βοήθεια και της θερμότητας του ντους, είχε μπλεχτεί στις τρύπες του σκαμπό. ΑΟΥΤΣ

Απελπισμένος Νορβηγός στo Facebook του IKEA

Ο Claus πανικόβλητος δοκίμασε τα πάντα, σκέφτηκε πως το κρύο νερό θα βοηθήσει στην «αποσυμπίεση» του «ναύτη» Ήταν μια πετυχημένη ιδέα.  Στη συνέχεια, ο άτυχος Νορβηγός αποφάσισε να διηγηθεί σε μορφή παραπόνου την ιστορία του «καπετάνιου και των 2 ναυτών»,  στη σελίδα Facebook του καταστήματος IKEA από όπου είχε αγοράσει το σκαμπό, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

To κατάστημα απάντησε, προτείνοντας στον Claus μια καλή ιδέα για το μέλλον: «Claus. Σου προτείνουμε να βγάλεις το σκαμπό από το μπάνιο, ή να κάθεσαι πάνω του με το σωστό ρούχο και στο σωστό σημείο. Αν επιλέξεις να το κρατήσεις μέσα στο μπάνιο, σιγουρέψου πως έχεις ντυθεί σωστά για το επόμενο σου μπάνιο.»

Στη συνέχεια ο Claus απάντησε με μια νέα φωτογραφία, που έδειχνε ξεκάθαρα ότι είχε καταλάβει τις οδηγίες της εταιρίας και γράφοντας: «Είναι υπέροχο το ότι μας δίνετε τόσες καλές συμβουλές.»

stool

Η συμβουλή της ημέρας: Ποτέ μη κάθεσαι στο μπάνιο πάνω σε σκαμπό με τρύπες. Ποτέ μην αποκαλείς τα γεννητικά σου όργανα «ο καπετάνιος και οι 2 ναύτες».