Στον παλμό των γεγονότων, πήραμε την πρώτη τους δήλωση!

Τα γεγονότα τρέχουν. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι εκτός φυλακής πλέον και μια νέα ΠαλαιοΠασοκική αναγέννηση είναι στα σκαριά. Αλήθεια όμως, τι έχει να πει το ίδιο το (Facebook Page) Παλιό ΠΑΣΟΚ Το Ορθόδοξο γι`αυτό το γεγονός;

04/05/2017 Ημέρα Απελευθέρωσης – Ημέρα Νίκης – Η ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ

Η απελευθέρωση του συντρόφου Άκη είναι διπλής ανάγνωσης γεγονός. Από τη μία σηματοδοτεί την απαρχή των προφητειών – βεβαιοτήτων, για την πλήρη επαναφορά και παλινόρθωση του παλαιοπασοκισμού, αλλά και την σημειολογική επανάσταση απέναντι στα εκσυγχρονιστικά υπαρκτά απολειφάδια του υπάρχοντος ΠΑΣΟΚ. Το άμεσο κατηγορώ του συντρόφου ΑΚΗ στο επαχθές προσωπείο του εκσυγχρονισμού αλλά και κατά του εν πολλές αμαρτίες γενετικού κληρονόμου του ΗΓΕΤΗ, κάνουν σαφές το ξεκίνημα μιας μάχης που θα έχει σαν αποτέλεσμα την παλινόρθωση μέσα από της στάχτες, του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί να μην πέρασε στα ψιλά γράμματα η είδηση της απελευθέρωσης του συντρόφου ΑΚΗ, αλλά λίγοι είναι αυτοί που κατανόησαν πως η αντίστροφη μέτρηση για την ολική επαναφορά του παλαιοπασοκικού κινήματος έχει ήδη ξεκινήσει. Η ημερομηνία ορόσημο 2021 και το καθόλου τυχαίο ΕΡΧΟΜΑCTE, έχει εκληφθεί από πολλούς σαν μια χιουμοριστική έκφραση.  Ένα προς ένα τα σημάδια την ολικής επαναφοράς χαραγμένα στις αόρατες γραφές της Παλαιοπασοκικής Αποκάλυψης, ανοίγουν το μονόδρομο του σοσιαλισμού.

Εμείς οι κληρονόμοι του υπαρκτού παλαιοπασοκισμού, απλώς θέτουμε εαυτόν στα προστάγματα του αναπόφευκτου. Αφήνουμε τον σκοπό να μας οδηγήσει στο μοιραίο. Αιωρούμαστε στις καρμικές δονήσεις της παλαιοπασοκικής αυτοεκπλήρωσης.

ΑΚΗΣ IS BACK

2021 ΕΡΧΟΜΑCTE

 

Δες εδώ: Μιμείται Παπανδρέου ο Αλέξης Τσίπρας; To fb page Παλιό Πασοκ – το Ορθοδοξο μας δίνει όλες τις απαντήσεις!