Υπήρχε λόγος σοβαρός.

Μια συνέντευξη για δουλειά, είναι πάντα μια κατάσταση που προκαλεί άγχος, ειδικά αν έχεις μόλις τελειώσει το σχολείο και βρίσκεσαι για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την αγορά εργασίας. Όμως αυτό που συνέβη σε κατάστημα της αλυσίδας Wallmart στο Toronto, ήταν μια καλή πράξη που δεν έχει προηγούμενο: Ένας 18χρονος άντρας επιχείρησε να κλέψει ένα κουστούμι, ώστε να το φορέσει σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Ο αστυνομικός Niran Jeyanesan, που ειδοποιήθηκε από το προσωπικό του καταστήματος να έρθει για να τον συλλάβει, αποφάσισε αντί να τον οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα, να αγοράσει εκ μέρους του όλα τα προϊόντα που εκείνος είχε μόλις κλέψει.

Ο αστυνομικός δήλωσε: «Αυτό το νεαρό άτομο αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες, σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα παρέχοντας τα απαραίτητα στην οικογένεια του και αναζητώντας μια τίμια δουλειά. Ήθελε να έχει μια καλή εμφάνιση ώστε να πάρει τη δουλειά. Αυτό είχε στο μυαλό του. Νομίζω ότι έκανε ένα λάθος. Το να τον συλλάμβανα,  δεν θα ήταν προς το συμφέρον κανενός…(μια τέτοια κίνηση) όμως, είναι προς την κατεύθυνση του να είμαστε θετικά πρότυπα για την κοινωνία μας.» Άραγε κατάφερε ο 18χρονος να πάρει τη δουλειά;

Πηγή: ΒΒC