Η ανταπόκριση αγνώστων χρηστών του Reddit ήταν συγκινητική.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μητέρα από το να χάνει τον γιο της. Η Angela McElhiney έχασε τον 15χρονο γιο της Nathan  (αυτοκτόνησε στις 9 Οκτωβρίου) και ένα από τα ελάχιστα βίντεο που είχε από εκείνον, ήταν αυτό:

Όπως θα άκουσες ο ήχος του συγκεκριμένου video, στο οποίο ο μικρός τραγουδά το «Wayfaring Stranger», τον Μάιο του 2014, είναι πολύ κακός, έτσι η μητέρα απευθύνθηκε στους χρήστες του Reddit, ζητώντας τους αν ξέρουν κάποιο τρόπο ώστε να «καθαρίσει» ο ήχος. «Θέλω να τον ακούσω καλύτερα γιατί αυτή τη στιγμή νιώθω πως όλο αυτό θα είναι θεραπευτικό.» Φυσικά το imbox της γέμισε με βίντεο στα οποία άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να καθαρίσουν τον ήχο. Τελικά έφτασε να έχει πάνω από 20 «εναλλακτικές» του τραγουδιού με καθαρό ήχο. «Δεν περίμενα ποτέ τόση καλοσύνη και ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα ξόδευαν χρόνο από την ημέρα τους γι’ αυτό. Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε«, δήλωσε τελικά. Ορίστε και 2 πραγματικά καλές απόπειρες από όσες έλαβε η  Angela.

Αυτή είναι από έναν χρήστη από την Ολλανδία.

Κι αυτή από έναν μουσικό ο οποίος δούλευε μέχρι τις 2 το πρωί κι έφτιαξε 2 εκδόσεις του τραγουδιού.

Το πιο όμορφο από όλα όμως είναι πως υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έγραψαν «Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό«. Και αυτό τα λέει όλα.

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]