Αυτή (δεν) είναι μια παρουσίαση gadget από το 2001. 

Το χρησιμοποίησες αρκετές φορές, για να κάνεις αναπάντητες κλήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιέφερε. Του έλιωσες τα πλήκτρα παίζοντας φιδάκι. Του έβαλες για ringtone έναν από εκείνους τους μπλινγκ-μπλινγκ ήχους που θύμιζαν το «Sandstorm» του Darude, το «Freestyler» ή το «Υποφέρω» της Βανδή (μικροί ήμασταν, δεν ξέραμε). Συνολικά το ξεπάτωσες με κάθε πιθανό τρόπο, όμως η μπαταρία και συνολικά η συσκευή του Nokia 3310 ήταν εκεί, σταθερή και ανθεκτική.

1615-snake_01

H Επιστροφή

Το Nokia 3310, έχοντας πουλήσει παγκοσμίως 126 εκατομμύρια συσκευές, επιστρέφει σήμερα, σε μια μοντέρνα εκδοχή, από την εταιρεία κατασκευής ψηφιακών συσκευών τύπου Nokia, HMD.  Η συσκευή ονομάζεται Nokia 3310,  τρέχει σε λογισμικό 30+, με οθόνη 2.4 ιντσών QVGA, κάμερα 2 megapixel και θήκη microSD.

Επιστροφή στο 2001;

Όχι ακριβώς. Το νέο 3310 είναι λίγο πιο μικρό, πιο λεπτό και πιο φωτεινό, με φανταχτερά κίτρινα/κόκκινα μοντέλα και έντονα μπλε. Μπορείς να κάνεις μια βασική πλοήγηση στο Internet μέσω του browser Opera Mini που διαθέτει (ξέχνα Spotify και άλλες 1450 εφαρμογές), αλλά το σημαντικότερο στοιχείο του, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ο χρόνος που μπορεί να παραμείνει ανοικτή η συσκευή σου μετά από μια πλήρη φόρτιση είναι 31 μέρες, με τον χρόνο ομιλίας να αγγίζει τις 22 ώρες. Επίσης, είπαμε ότι και αυτή η συσκευή περιέχει το all time classic game που λέγεται Φιδάκι;

Το νέο Nokia 3310 θα είναι διαθέσιμο στο εμπόριο μέσα στο δεύτερο τετράμηνο της φετινής χρονιάς. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα 49 ευρώ.

(Πηγή: TheVerge)

Δες εδώ:12 μοντέλα κινητών της Nokia που θα θέλαμε να κυκλοφορούν ακόμα