Άντε άσπρο πάτο!

Στη ζωή μας έχουν υπάρξει άπειρες φορές που θέλουμε να βγούμε να πιούμε και να μεθύσουμε. Μας έχει συμβεί κάτι τέλειο βρε αδερφέ και αξίζει να γιορτάσουμε. Ωστόσο παραμονεύει πάντα εκείνη η τρομακτική στιγμή που μπορεί να σε κάνει να μετανιώσεις πικρά που αφέθηκες. Πονοκέφαλος, ζαλάδα και η ερώτηση «τι τα ήθελα εκείνα τα σφηνάκια;» είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα του σωστού του hangover. Επειδή όμως η επιστήμη προχωρά όχι με απλά βήματα αλλά με άλματα μπροστά, ήρθε η στιγμή που περίμενες μερακλή αναγνώστη. Ένα νέο ποτό  με την ονομασία «Morning recovery»που θεραπεύει το hangover άμεσα, εύκολα κι αποτελεσματικά.

This-little-drink-could-cure-your-massive-hangover

Το φάρμακο αυτό είναι αποτελεσματικότατο και δεν το λέμε εμείς αλλά οι άνθρωποι που το δοκίμασαν στο επίσημο site του κι αν δε μπορείς να εμπιστευτείς τον Mike που μέχρι πριν 2 λεπτά αγνοούσες την ύπαρξή του, τότε ποιον μπορείς να εμπιστευτείς;

Σύμφωνα με τον  Sisun Lee, τον δημιουργό του συγκεκριμένου σκευάσματος,το μυστικό συστατικό του είναι μια  ένωση βοτάνων που ονομάζεται  διυδρομυρικετίνη (DHM) και βρίσκεται στην ελιά και σε άλλα προϊόντα. Δεν είμαστε σίγουροι αν αξίζει, πάντως σίγουρα μας έψησε να το δοκιμάσουμε.

Πηγή

[themify_box ]Επιμέλεια Μίλτος Τσιμμπούκης[/themify_box]