Φύγαμε για Bolivar Beach Bar!

Κατά γενική ομολογία, το φετινό καλοκαίρι ήταν λίγο ντροπαλό. Καθώς διανύουμε την 21η μέρα του Ιουνίου, λεπτές κουβέρτες, ζακέτες και ομπρέλες συμπεριλαμβάνονταν μέχρι πρότινος στον καθημερινό εξοπλισμό όλων μας. Όμως αυτό το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει σε ορισμένες τοποθεσίες της Αθήνας, που είναι λίγο πιο εξωτικές, λίγο πιο τροπικές. που μοιάζουν αρκετά με εκείνο τον παράδεισο που κάποτε βούταγε ο Leonardo DiCaprio, στην ταινία «The Beach». Αλήθεια, θυμάσαι εκείνη τη βουτιά;

Όμως εκείνη η «Παραλία» που πριν από 18 χρόνια βούτηξε ο Leonardo DiCaprio, δεν έχει καμία σχέση με την παραλία της Ακτής του Ηλίου όπου έχει την έδρα του το Bolivar Beach bar. Καταρχήν, γιατί η παραλία του DiCaprio εξελίχθηκε σε ένα τόπο βασανιστηρίων, μια εφιαλτική κατάσταση με (παραλίγο) unhappy end.

Επίσης, γιατί το Bolivar Beach Bar είναι μια τοποθεσία όπου το καλοκαίρι είναι μια μόνιμη, 24/7 κατάσταση, που ξεκινάει κάθε πρωί με βουτιές σε μια από τις πιο δροσερές (και καθαρές) παραλίες της Αττικής και όσο περνάει η μέρα το σκηνικό αλλάζει, γίνεται τροπικό καταφύγιο, με μια μάχιμη μπάρα που σερβίρει καθαρά ποτά σε γενναίες δόσεις, ενώ στα decks κάθε βράδυ ανεβαίνουν καταξιωμένα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο.

faithless

Μπορεί λοιπόν οι διακοπές σου να αργούν ακόμα, μπορεί οι διακοπές σε ένα νησί να μοιάζουν με όνειρο μακρινό, όταν όμως υπάρχει ένα «νησί» στην περιφέρεια της Αθήνας με καλοκαιρινό mood που θα ζήλευε ακόμα και κυκλαδονήσι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαγιό και μπόλικη τεμπέλικη διάθεση. Γιατί το καλοκαίρι στο Bolivar δεν τελειώνει ποτέ.

[themify_box ]Bolivar Beach Bar: Ακτή του Ηλίου, Καλαμάκι. Αττική[/themify_box]