Οκ, τώρα τις βλέπουμε αλλιώς!

Καλό θρίλερ είναι εκείνο που ανεβάζει την αδρεναλινη σου και κάνει την πραγματική ζωή και τους εφιάλτες να τέμνονται επικίνδυνα. Επίσης, τολμούμε να ορίσουμε ως καλό θρίλερ και εκείνο όπου πραγματικά εφιαλτικές στιγμές και άνθρωποι βγαλμένοι από εφιάλτες έχουν συνθέσει το χρονικό των γυρισμάτων του. Τα παρακάτω creepy γεγονότα από τα παρασκήνια γνωστών ταινιών τρόμου διαβάζονται και ως σημειώσεις αληθινού τρόμου, εφιαλτικού ΤΡΟΜΟΥ.

The exorcist
tromos01-risegr

Ο ηθοποιός που έπαιζε τον βοηθό ακτινολόγου στον Eξορκιστή, είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό και φόνο ομοφυλόφιλων ανδρών στα τέλη των 70s.

 Chucky: Η κούκλα του σατανά

tromos02-risegr

 

Chucky, η γνωστή κούκλα του Σατανά, είναι βασισμένη σε μια πραγματική κούκλα βουντού μεγάλου μεγέθους που ονομάζεται Robert, και είναι κλειδωμένη σε γυάλινη προθήκη στην Florida.

Allien

tromos03-risegr

 

Για την δημιουργία του πρώτου μοντέλου του Allien χρησιμοποιήθηκε πραγματικό ανθρώπινο κεφάλι 

Τhe Hills Have Eyes

tromos04-risegr

 

H ταινία «Τhe Hills Have Eyes» βασίζεται στην οικογένεια  Sawney Beane, η οποία κατά τον 16ο  αιώνα σφαγίασε και έφαγε περίπου 1.000 άτομα επειδή απλώς περνούσαν μπροστά από το σπίτι της.

The Conjuring

tromos05-risegr

 

Λίγα λεπτά μετά από την αποδοχή του ρόλου της στο «Conjuring», η Vera Farmiga, βρήκε στο κορμί της 3 πολύ μυστηριώδεις γρατσουνιές…

Poltergeist

tromos06-risegr

 

Οι σκελετοί στο «Poltergeist,» ήταν αληθινοί, από πραγματικούς ανθρώπους.

Cannibal Holocaust

tromos07-risegr

 

O σκηνοθέτης έβαζε τους ηθοποιούς να σκοτώνουν στην πραγματικότητα τα ζώα για να υπάρχει ρεαλισμός.

 Jeepers Creepers

SalvaCreeper

 

Ο πρωταγωνιστής του Jeepers Creepers, Victor Salva, είχε κριθεί ένοχος για την κακοποίηση ανηλίκου κατά τη δεκαετία του 80

The exorcist 

 

Οι κινηματογράφοι έδιναν σακουλάκια εμετού μαζί με το εισιτήριο στον «Εξορκιστή» λόγω μιας πολύ συγκεκριμένης σκηνής…

Carrie 
car-risegr

Xρειάστηκαν 3 ημέρες προκειμένου να γυριστεί η σκηνή του χορού στην ταινία Carrie του 1976. Στην διάρκεια αυτών των ημερών, η Sissy Spacek, δεν ήθελε να βγει από τον ρόλο. Έτσι επέλεγε ακόμα και να κοιμηθεί φορώντας τα ματωμένα ρούχα της μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

Nα λοιπόν ποιες ταινίες δεν θα ξανά δούμε με κλειστό φως.

Πηγή

[themify_box ]Επιμέλεια: Μίλτος Τσιμπούκης[/themify_box]