Είναι ικανή αυτή η αλλαγή για να «αναστήσει» το παιχνίδι;

Την περιμέναμε από το καλοκαίρι και ναι, μπορεί να άργησε αλλά πλέον είναι εδώ. Η δεύτερη γενιά των Pokemon έρχεται σε λίγες ημέρες στο Pokemon Go όπως ανακοίνωσε επίσημα η Niantic.

Έτσι λοιπόν η Chikorita, ο Cyndaquil, ο Totodile και άλλα Pokemon από την δεύτερη γενιά είναι σχεδόν εδώ. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα οι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να πιάσουμε πάνω από 80 Pokemon της περιοχής Jotho και να βιωσουμε μια πληρέστερη εμπειρία εξερεύνησης.

Ορίστε και το επίσημο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση:

Τι άλλες αλλαγές θα δούμε στη δεύτερη γενιά Pokemon Go;
  • Πολλά από τα Pokemon της πρώτης γενιάς θα μπορούν πλέον να εξελιχθούν στις μορφές που απέκτησαν στην δεύτερη γενιά, ενώ την ώρα της μάχης κάποια από τα νέα Pokemon, ίσως να έχουν αντιδράσεις που δεν τις περιμένεις.
  • Στα Pokestops θα υπάρχουν πλέον νέα αντικείμενα που θα σε βοηθούν να εξελίξεις τα Pokemon σου.
  • Θα αλλάξει το σύστημα της «αναμέτρησης» με τα άγρια Pokemon καθώς θα προστεθεί η δυνατότητα να μπορείς να επιλέξεις Berries και pokeballs κατευθείαν στην βασική οθόνη της μάχης.
  • Θα υπάρξουν νέα Berries όπως το Nanav Berry που θα καθυστερεί το pokemon την ώρα της μάχης
  • Θα μπορείς να αναβαθμίσεις την εμφάνιση του χαρακτήρα σου με καπέλα και ρούχα
Τι λείπει

pokgo

Για άλλη μια φορά λάμπουν δια της απουσίας τους οι ανταλλαγές και οι απευθείας μάχες μεταξύ παικτών και δυστυχώς όσο αυτό δεν έρχεται το παιχνίδι δεν πρόκειται να (ξανα)κάνει το μεγάλο μπαμ και θα συνεχίσει να αδικεί τον εαυτό του.

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]