Μπορεί να έχεις πιάσει πάτο, σε όλους μπορεί να συμβεί. Ανέβα λοιπόν. 

Δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να κυκλοφορείς «με ψηλά το κεφάλι». Αντιθέτως, μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ δύσκολο. Λίγο μια αναποδιά με τη δουλειά ή μια κατάσταση δύσκολη με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί να προκαλέσει ρήγματα στην αυτοπεποίθηση σου. Μέσα από αυτό το AskReddit βρίσκουμε δραστηριότητες που μπορούν να βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση σου και ειλικρινά, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

«To να αποδεχθείς σε μια πρόσκληση για δείπνο από ένα κοινό γνωστό. Η πρώτη επίσκεψη μπορεί να έχει και δεύτερη, τρίτη, και να αποκτήσεις νέους φίλους.»

1200 (1)

επίσης

«Να βγαίνεις με άτομα από το Tinder. Μην το κάνεις απαραίτητα για το σεξ ή για να βρεις κάποιο σύντροφο, αλλά για να γνωρίζεις κόσμο και να εξασκείς τα social skills σου. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να αποκτήσεις ένα φίλο ή και ένα σύντροφο.»

o-GRANDFATHER-TINDER-DATES-facebook

«Να κοιτάζεις ευθεία καθώς περπατάς και όχι να περπατάς σκυφτός.»

2680460.main_image

«Το να μη δίνεις καμία σημασία σε όλα όσα σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σένα.»

800x400-RihannaFingerED

«Το να δέχεσαι φλερτ». 

giphy (1)

«Θα ακουστεί πολύ παράξενο, αλλά εμένα με βοήθησε το διάβασμα. Στην περίπτωσή μου, βελτίωσα το λεξιλόγιο μου, έκανα σχόλια με ενδιαφέρον σε συζητήσεις, ένιωσα την κοινωνική μου αυτοπεποίθηση να έχει βελτιωθεί σημαντικά.»

InfiniteSummer2013

«Το να πιάνω κουβέντα με ξένους. Ήταν δύσκολο στην αρχή, πολύ πιο εύκολο τώρα.»

giphy (2)

«Μαθήματα πολεμικών τεχνών! Με βοήθησε στον να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, η οποία είναι τέλεια από τη μέρα που ξεκίνησα τα μαθήματα.»

chris-pratt-johnny-karate

«To προφανές: Να πηγαίνεις στο γυμναστήριο κάθε μέρα»

tumblr_m8cvlmGWtZ1rahfz9o1_500

«Σεξ!»

vMzWh

Δες εδώ: Πώς εξηγείται το άγχος πριν το τηλεφώνημα (και πώς ξεπερνιέται)

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]