Άκουσον άκουσον!

Η συγκεκριμένη οικογένεια, όπως θα δείτε και παρακάτω, έχει επικριθεί (και όχι άδικα) για το εξής κουλό: Πήγε το σκύλο της σε πλαστικό χειρούργο επειδή δεν τους άρεσαν τα… αυτιά του! Ναι, καλά διαβάζετε! Οι κτηνίατροι βέβαια κλήθηκαν, μετά από εντολή της οικογένειας, να κατεβάσουν(!!!) τα αυτιά του σκύλου τους, ράτσας Τζακ Ράσελ, γιατί ήθελαν να μοιάζει περισσότερο με αυτό της… «Μάσκας»! Ναι, της ταινίας! Η Marina Esmat από τη Ρωσία αγόρασε στο γιο της το μικρό, τότε, κουτάβι αλλά με το καιρό παρατήρησαν πως τα αυτιά του άρχισαν να μεγαλώνουν και να μένουν όρθια. Η οικογένεια χρησιμοποίησε βαρίδια και κόλλα (ξύλο που θέλετε!) για να τα κρατήσουν προς τα κάτω, αλλά όταν είδαν πως αυτό δεν είχε αποτελέσματα απευθύνθηκαν σε ειδικό πλαστικό χειρουργό.

dog-2-risegr

Η ίδια η οικογένεια λέει πως: «Eίχαμε παρατηρήσει πως τα αυτιά του άρχισαν, ύστερα από ένα μήνα, να μεγαλώνουν υπερβολικά και έτσι αποφασίσαμε να το διορθώσουμε(;) αναζητώντας τον κατάλληλο πλαστικό χειρούργο, αφού πρώτα βέβαια προσπαθήσαμε να τα κολλήσουμε με ειδική κόλλα και κέρματα ώστε να γέρνουν προς τα κάτω. Φυσικά αυτό δεν του άρεσε και ήταν στεναχωρημένος…

Ύστερα από σκέψη αποφασίσαμε να τον πάμε σε πλαστικό χειρουργό. Βέβαια οι γιατροί προσπάθησαν να μας μεταπείσουν αλλά εμείς θέλαμε τα αυτιά του να δείχνουν καλύτερα αισθητικά. Θέλαμε να αναπαραχθεί σωστά αλλά με σηκωμένα αυτιά δεν θα μπορούσε να βρει σύντροφο, ούτε και να τον πάμε σε ειδικά σόου που γίνονται για σκύλους. Τώρα όλα είναι τέλεια!».

dog-4-risegr

Από την άλλη ο πλαστικός χειρούργος Andrey Mezin, είπε: «Mετά από επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια, για τη μείωση των αυτιών του σκύλου, τους εξηγήσαμε πως η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι δικαιολογημένη και πως υπάρχουν ειδικά κριτήρια ώστε να κάνουμε τον σκύλο τους να μοιάζει πως σε ανήκει σε κάποιο άλλο είδος φυλής.. «.

Όπως βλέπετε από το ένα αυτί μπήκαν από το άλλο βγήκαν…

Δες εδώ 19 σκυλιά που το σπίτι, στην κυριολεξία, ρημαδιό!