Επιτέλους!

Όλα ξεκίνησαν περίπου ένα χρόνο πριν, όταν το Playboy  αποφάσισε να σταματήσει τα γυμνά εξώφυλλα και να αλλάξει/χάσει εντελώς το στυλ που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Η απόφαση αυτή φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάψει να ισχύει και το γυμνό επιστρέφει δριμύτερο. Όπως δήλωσε ο νέος επικεφαλής δημιουργικού του περιοδικού Cooper Hefner  (ναι είναι ο γιος του Hugh): «Ήρθε η ώρα να πάρουμε την ταυτότητα μας πίσω, μιας και το γυμνό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα.»

Η ανακοίνωση έγινε στο Twitter  με το παρακάτω post

Στο πρώτο εξώφυλλο της «νέας» μορφής του περιοδικού, θα δούμε την Elizabeth Elam και το hashtag: “#NakedIsNormal το οποίο επιβεβαιώνει απόλυτα την επιστροφή του περιοδικού στις ρίζες του. Για να λέμε την αλήθεια πάντως ακόμη και το πέρασμα στην ντυμένη εποχή του Playboy δεν έγινε χωρίς προβλήματα μιας και μπορεί να έγινε πιο προσιτό σε διαφημιστές κλπ αλλά οι πωλήσεις του μειώθηκαν. Για να μην αναφέρουμε το ότι το πρώτο «ντυμένο» εξώφυλλό του με την Sarah McDaniel, είχε τα θεματάκια του λόγο του ότι το κόνσεπτ της φωτογράφησις δεν ήταν ακριβώς αυτό υποσχόταν ότι θα είναι και ίσως τελικά ήταν πιο προσβλητικά από τα ντυμένα τεύχη (δες την ιστορία εδώ).

playboy_risegr-480x600

Γενικά το στυλ του περιοδικού τον τελευταίο χρόνο ήταν λίγο παράξενο και μακριά από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Για παράδειγμα, στο τεύχος Οκτωβρίου εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Noor Tagour με μαντήλα.

woman-playboy-muslim-risegr-1300x680

Φυσικά, αυτό δεν είναι καθόλου κακό (δες όλη την ιστορία εδώ), αλλά φαίνεται ότι το κοινό του Playboy δεν ήταν προετοιμασμένο για μια τέτοια αλλαγή.

Φαίνεται πάντως πως το περιοδικό επιστρέφει στη μορφή με την οποία το αγαπήσαμε και έχει παγιωθεί στην συνείδησή μας τόσα χρόνια. Ναι, ανυπομονούμε να δούμε εξώφυλλα σαν αυτά:

Ακόμα και Στανίση, ΝΑΙ ΤΙ;

Δες μερικά ακόμα κλασικά γυμνά εξώφυλλα που αγαπήσαμε εδώ.

Ναι, όπως κατάλαβες, εμείς αυτή την επιστροφή την επικροτούμε ήδη.