Έξω βρέχει. Και μέσα το ίδιο. Μα στο σπίτι σου φυσικά!

O Ken Kawamoto, μηχανικός λογισμικού της Google, έχει καταλήξει εδώ και λίγο καιρό σε ένα μοναδικό σχέδιο που μπορεί να προσομοιώσει τον καιρό και να εμφανίσει τις επερχόμενες καιρικές συνθήκες σε ένα μικρό διαφανές κουτί!

Και πώς γίνεται αυτό; Με το Tempescope! Τo Tempescope συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές του καιρού μέσω του διαδικτύου. Έτσι είτε το συνδέσεις με τον υπολογιστή σου, είτε με τον κινητό σου (iOS), αυτόματα αυτό έχει την ικανότητα να παράγει τον καιρό που έχει έξω «μέσα» στο σπίτι σου! Και συγκεκριμένα σε ένα κουτί.

Δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν, ωστόσο μια εκδοχή του θα βγει μέσα στον επόμενο χρόνο στην αγορά. Καλό; Βέβαια, πλέον, δεν θα μπορείς να κοροιδέψεις τη μητέρα σου και να της πεις «Έχει κρύο έξω ρε μάνα, πού να βγαίνω τώρα να σου πάρω τσιγάρα;» ή «Δεν έχει κρύο, δεν παίρνω ζακέτα»

A! Ξεχάσαμε να πούμε πως αναλόγως πόσο φως και τι καιρό έχει έξω, το κουτί φωτίζεται με το ανάλογο χρώμα και αναπαράγει σε μικρή κλίμακα τις αντίστοιχες καιρικές συνθήκες! Μαγικό;

Με υγρασία

gadget-1-risegr

 

[themify_img src=»http://canyouactually.com/wp-content/uploads/temp-1.gif» ]

Mε συννεφιά

[themify_img src=»http://canyouactually.com/wp-content/uploads/1444141462.gif» ]

 

Με βροχή

gadget-4-risegr

 

Καθαρός ουρανός με ήλιο

gadget-5-risegr

 

Τεστ με χιόνι

 

Συνδέεται με κινητό τηλέφωνο

gadget-6-risegr

 

τον υπολογιστή μας

gadget-7-risegr

 

και το Skype(!!!)

gadget-8-risegr

 

Δείτε το τώρα και σε δράση: