Μια συναυλία για τα θύματα του Manchester φαίνεται πως θα ενώσει τα αδέλφια Gallagher επί σκηνής.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την οριστική διάλυση των Oasis, όταν τα αδέλφια Gallagher είδαν πως η δημιουργική συμβίωση τους μέσα σε ένα συγκρότημα, εκφραζόταν μόνο μέσα γροθιές και μπινελίκια. Τα χρόνια πέρασαν και οι τρολιές/προσβολές από το στρατόπεδο Noel στο στρατόπεδο Liam Gallagher εκτοξεύονταν με ρυθμό πολυβόλου, κάνοντας την οποία προοπτική επανένωσης της σημαντικότερης ίσως μπάντας του  Manchester (έστω στα `90s) να μοιάζει θολή.

Η τελευταία ελπίδα για να πουν «περασμένα ξεχασμένα» τα αδέλφια, ίσως είναι το ίδιο το Manchester και η πρόσφατη τρομοκρατική απειλή που αιματοκύλισε την Manchester Arena και έφερε τον φόβο σε κάθε νέο άνθρωπο που λατρεύει τη live μουσική. Μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που αναμένεται να διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, με πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών, φαίνεται πως θα συμπεριλαμβάνει και τους Oasis, , όπως επιβεβαίωσε το μέλος των Black Eyed Peas Taboo, σε σχετικό tweet.

 

screen-shot-2017-05-31-at-15.01.51

Στη συνέχεια, ο Taboo διόρθωσε το tweet του, σβήνοντας κάποια από τα tag-αρισμένα ονόματα καλλιτεχνών (ανάμεσα τους και τους Oasis, ζητώντας «Συγνώμη για το μπέρδεμα». Μήπως αυτή η «διόρθωση» έγινε ώστε οι Oasis να εμφανιστούν ως όνομα-έκπληξη; Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε, ας ακούσουμε δυνατά το νέο (ανέλπιστα καλό) single του Liam Gallagher.

Πηγή: Independent

Δες εδώ: 10 καλλιτέχνες που σιχαίνονται τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους