Γιατί μπορεί το Survivor να τελείωσε, αλλά είχε στιγμές που αξίζει να θυμόμαστε!

Είμαστε μια ανάσα μετά το μεγάλο φινάλε του Survivor, του παιχνιδιού που κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης τους τελευταίους μήνες. Τελικά ο νικητής του παιχνιδιού ήταν ο Ντάνος, κατακτώντας το χρηματικό έπαθλο και τις καρδιές των τηλεθεάτων. Ωστόσο μάλλον αυτό  δεν έχει και τόση σημασία τελικά. Αυτό που έχει σημασία , είναι ότι το Survivor, όπως κάθε reality που σέβεται τον εαυτό του, μας χάρισε κάποιες όμορφες στιγμές που θα μείνουν στην τηλεοπτική ιστορία. Ορίστε 10  τέτοιες στιγμές που θυμόμαστε εμείς.

Η πρώτη γνωριμία 

Όταν οι παίκτες του Survivor ντυμένοι στα μαύρα μας συστήθηκαν για πρώτη φορά,  χρησιμοποιώντας  άβολες ατάκες. Ναι ήταν κακό, αλλά παραδέξου το, σου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ο καυγάς του Ντάνου με τον Χανταμπάκη  

https://www.youtube.com/watch?v=7eQZ2SsN0g4

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα πάνω στην όμορφη κι αγγελικά πλασμένη παραλία των διάσημων, είναι γεγονός. Με highlight την ατάκα «Έλα εδώ γλυκούλι μου», ο συγκεκριμένος καυγάς έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε αυτόν της Άσπας και της Ελεάνας στο Fame Story μερικά χρόνια πριν.

   Η Φάρσα του Χρανιώτη στον Σπαλιάρα!

Για πολλούς είναι ότι καλύτερο συνέβη φέτος στο Survivor και το μπερδεμένο ύφος του Σπαλιάρα, κάνει την συγκεκριμένη φάρσα ακόμα πιο μαγική!

Το ατύχημα των μαχητών

https://www.youtube.com/watch?v=xk-2DLZxUVY&t=45s

Κάποιοι αμφισβητούν ότι συνέβη, άλλοι λένε ότι ίσως να μην ήταν και τόσο σοβαρό. Το θέμα είναι πάντως πως  αυτό το ατύχημα άλλαξε αρκετά την ροή του παιχνιδιού, οπότε δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Η αποχώρηση Χανταμπάκη 

Δεν έχει σημασία αν υποστηρίζεις  Διάσημους ή Μαχητές, αυτή ήταν η ώραπου όλοι θέλαμε ακριβώς το ίδιο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης έπρεπε να φύγει κι έτσι έγινε. Για την συγκεκριμένη ψηφοφορία, θα είχε τρομερό ενδιαφέρον να βλέπαμε τα ποσοστά με τα οποία ψηφίστηκε .

Η παρουσία του Πάνου Αργιανίδη 

Οκ, ο συγκεκριμένος είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά δεν χρειάζονται λόγια.

Ο Καυγάς Του Αγγελόπουλου με τον Σπαλιάρα για το αλάτι

Ας το παραδεχτούμε, ακούστηκαν ατάκαρες κι επικές ερωτήσεις τύπου «Που το ρίχνεις το αλάτι;» μαγεία και απόλαυση

Το Ελλάδα Τουρκία

Ένα παλιότερο Survivor, είχε στηθεί ολοκληρωτικά πάνω σε αυτό το concept με μέτρια αποτελέσματα. Φέτος όμως αυτό θα άλλαζε. Η ένωση των 2 ελληνικών ομάδων σε μια ενάντια στην αντίστοιχη τούρκικη, ήταν αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, με αρκετό σασπενς και πολλές σκληρές μονομαχίες με αμφίρροπη έκβαση.

Ο σφάχτης της καρύδας 

Το απόλυτο ραπάρισμα από τον Γιάννη το Σπαλιάρα, απλά απόλαυση

Η ανακοίνωση του τελικού νικητή

Γιατί η αγωνία κορυφώθηκε στο φινάλε του παιχνιδιού που βλέπαμε τόσους μήνες

 

Αντίο Survivor 2017, it was fun (αν και δεν κέρδισε Εκείνος που Έπρεπε…)

arxogos

[themify_box ]Tου Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]