Σκληρό τρολάρισμα σε Τσίπρα και Βαρουφάκη, κατευθείαν από Βρυξέλλες.

Ήταν hardcore το καλοκαίρι του 2015 για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Δημοψήφισμα, «αποτυχία των διαπραγματεύσεων», «συμφωνία» και αρχή ενός φαύλου κύκλου νέων διαπραγματεύσεων που μοιάζει να μη θέλει να κλείσει ποτέ. Εκείνες οι δραματικές επικοινωνίες, εκείνο το επικό show επικοινωνίας/αυτοπροβολής του Γιάνη Βαρουφάκη και η σχέση αγάπης/μίσους με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έγιναν σήμερα θεατρική παράσταση, που θα δοθεί στα ελληνικά αλλά το διεθνές κοινό θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει ελληνικούς υποτίτλους,

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Αντώνη Ζιώγα, που υποδύεται τον χαρακτήρα του πρωθυπουργού και Αλέξανδρο Κολλάτο, ο οποίος υποδύεται τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Σημειώνεται ότι ο κ. Κολλάτος υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την παράσταση, η οποία θα έχει «Παγκόσμια Πρεμιέρα» (όπως την χαρακτηρίζουν οι δημιουργεί του θεατρικού έργου) το προσεχές Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες στον χώρο «CliqueArt».

Στην Ελλάδα πότε;

Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο θα… μεταφερθεί στο Παρίσι και οι δημιουργοί του σκοπεύουν να το παρουσιάσουν τον Σεπτέμβριο και στην Αθήνα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα