Σε εμάς μέσα έπεσε το τεστάκι!

Το ξέρω ότι έχεις διαβάσει ένα σωρό τεστ και quiz παρατηρητικότητας, ψυχολογίας, Παπακαλιατικών ταινιών και όχι μόνο, εδώ στο RISE. Όμως το παρακάτω τεστάκι είναι το πιο γρήγορο από όλα, προέρχεται από το βιβλίο Psychobook και θα σε κάνει να νιώσει πολύ ευχάριστα ή και πολύ άβολα με τον εαυτό σου. Τολμάς; Ξεκινάμε:

Αν βλέπεις…

ψυχανάλυση στους φίλους σου με αυτό το απλό τεστάκι

Ένα ψητό κοτόπουλο: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το τι κάνεις και που πάει η ζωή σου, αλλά συνολικά έχεις επικεντρωθεί ξεκάθαρα στο να πετύχεις τους στόχους σου

Μια καρτουνίστικη γάτα που ουρλιάζει: Είσαι ο άνθρωπος που λύνει συνήθως κάθε πρόβλημα και θέλεις να ακούγεται δυνατά η φωνή σου. Τα καταφέρνεις αρκετά καλά ώστε σε κάθε διαπραγμάτευση να παίρνεις αυτό που διεκδικείς.

Μια γυναίκα χωρίς πρόσωπο, έναν δικαστή, ή ένα πρόσωπο με περούκα: Είσαι ανυπόμονος και έχεις υψηλές απαιτήσεις από τους γύρω σου.

Μια γυναίκα που έχει πνίξει τον άντρα της: Δεν σου αρέσουν οι γλυκανάλατες ερωτικές στιγμές.  Προτιμάς δίπλα σου ανθρώπους που είναι εκρηκτικοί (για να μπορείτε να τα βρίσκετε αργότερα με ένα φιλί).

Μια λαβίδα να πλησιάζει τα χείλη κάποιου: Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και αν αυτό δεν το εκτιμούν οι άλλοι, τότε πρόβλημα τους.

Ένα πύραυλο ή ένα πύργο: Είσαι δουλευταράς  και σε σέβονται αρκετά στον χώρο εργασίας σου. Ίσως χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση.

Αν βλέπεις…

ψυχανάλυση στους φίλους σου με αυτό το απλό τεστάκι

Έναν δυνατό άντρα να τεντώνει τους μύες του:  Είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και επιδέξιος σε αυτό που κάνεις. Θέτεις κάθε φορά όλο και πιο ψηλά τον πήχη.

Δυο κρυάρια να κουτουλάνε τα κεφάλια τους: Έχεις ισχυρή αυτό-πειθαρχία και είσαι αξιόπιστος. Ξέρεις τι κάνεις, κάτι το οποίο εμπνέει πελάτες και συναδέλφους, αλλά επίσης είσαι ένα αρκετά νευρικό άτομο, που στρεσάρεται εύκολα.

Ένα σκορπιό: Είσαι αρκετά συγκροτημένο άτομο, αλλά μια μικρή άλλαγή, όπως π.χ μια δίαιτα, μπορεί εύκολα να σε αποσυντονίσει

Ένα αστακό: Είσαι ρομαντικός, αλλά δεν ανοίγεσαι εύκολα. Δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να θυσιάσεις την ηρεμία σου για τις μή απρόβλεπτες καταστάσεις μιας σχέσης.

Ομφάλιους λώρους: Νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή σου.

Αν βλέπεις…

ψυχανάλυση στους φίλους σου με αυτό το απλό τεστάκι

Δυο φιγούρες, σε κάτι που θυμίζει προσευχή: Είσαι ένα υπομονετικό άτομο, που όταν νοιάζεται για κάτι, ποτέ δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το τέλειο.

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ή 2 μαλλιαρά ζωάκια, μωράκια ή διαβολάκια: Έχεις απίστευτη φαντασία και μπορείς εύκολα να δεις καταστάσεις μέσα από την οπτική των συνανθρώπων σου.

Μια καρέκλα οδοντιάτρου ή κουρέα: Είσαι ευαίσθητος και γενναιώδωρος και συχνά παίρνεις τις καταστάσεις γύρω σου κατάκαρδα χωρίς λόγο. Εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματα σου.

Μια γυναίκα με τα πόδια ανοικτά: Αποσπάται εύκολα η προσοχή σου. Ψάχνεις την ισορροπία στη ζωή σου και συχνά δίνεις προσοχή σε σωματικές απολαύσεις.

Δυο σκοτεινές δυνάμεις έτοιμες να επιτεθούν σε κάποιον: Συνεχώς ξεκινάς και αφήνεις στη μέση κάτι. Τα πάντα για σένα είναι»work in progress.»

Αν βλέπεις….

ψυχανάλυση στους φίλους σου με αυτό το απλό τεστάκι

Ένα σκαθάρι ή ένα σκαραβαίο: Η επιτυχία έρχεται με τρόπο φυσικό σ`εσένα. Είσαι δουλευταράς και κάθε σου σχέδιο συνήθως φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Δυο πουλιά, το ένα σε σύγκρουση με το άλλο, φορώντας δερμάτινα φουλάρια: Σου αρέσουν οι καταστάσεις με έντονο το στοιχείο του glamour. Ξέρεις όλα τα «hot» μέρη της πόλης.

Δυο αηδόνια να μάχονται με τα φτερά τους: Σου αρέσουν τα όμορφα πράγματα και είσαι σε διαρκή κίνηση, καθώς τα αναζητάς.

Γυαλιά, σουτιέν ή μια γενειάδα: Σου αρέσουν τα όμορφα, ακριβά πράγματα. Αυτό συχνά σημαίνει πως προσπαθείς να καλύψεις εσωτερικά προβλήματα με φανταχτερές λύσεις.

Ένα σκελετό ή κόκαλα: Νομίζεις πως η ζωή σου διαρκώς επαναλαμβάνεται. Νιώθεις ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε αδιέξοδο και νομίζεις πως πρέπει να πάρεις περισσότερα ρίσκα.

Μια φιγούρα που πετάει, έναν εξωγήινο με στραβά πόδια ή μια γυναίκα που φοράει μπικίνι: Συχνά πιέζεις τους άλλους να είναι ειλικρινής, αν και εσύ κατά καιρούς μπορεί να φανείς επιπόλαιος. Σου αρέσει να συναντάς φίλους που έχεις χάσει εδώ και  καιρό.

 Αν βλέπεις

ifyousee

Ανθισμένες βιολέτες ή ένα παραδεισένιο πουλί: Είσαι μια αρκετά γοητευτική φυσιογνωμία, που φροντίζει τους γύρω του, αλλά παραμένεις μετριοπαθής. Σου αρέσουν οι έντονες συζητήσεις και οι άνθρωποι που μπορείς να μάθεις από εκείνους.

Πατημένα λουλούδια: Ως παιδί ήσουν το επίκεντρο της προσοχής και σήμερα έχεις υψηλές απαιτήσεις από τους γύρω σου.

Πεταλούδα, λιβελούλα ή σκόρος: Είσαι ανεξάρτητο άτομο. Σου αρέσει το να τραβάς τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ξέρεις ότι αυτό έχει το τίμημα του. Δεν ανέχεσαι να σου λένε τι να κάνεις.

Μάτια στο σκοτάδι με μάσκα:  Ζεις μέσα στο κεφάλι σου και σκέφτεσαι τα πάντα γύρω σου υπερβολικά.

Δες εδώ περισσότερα ΤΕΣΤ.

(Πηγή:Cosmopolitan)