«Γκουκλάρει σπερματοεγκχυτής αγελάδων, νιώθει τυχερός (#not)»

To όνομα του είναι Μάκης, Μάκης Μπαλαούρας και είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, δηλαδή του Σύριζα.  Σε μια εποχή όπου η ανεργία και οι κακοπληρωμένες δουλειές είναι ο κανόνας στη χώρα μας, ο βουλευτής έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για το φλέγον θέμα της διαπραγμάτευσης, την αθεΐα (τ0υ), αλλά και τα χρόνια που ως αρκετά νεότερος, δούλευε σε μπακάλικο και προσπαθούσε να μαζέψει λεφτά για να πάρει ένα μηχανάκι. Επειδή όμως χρήματα δεν υπήρχαν, ο πολυμήχανος Μάκης κατάφερε να αγοράσει το μηχανάκι που πάντα ήθελε, δίνοντας σπέρμα, όχι σε ανθρώπους, αλλά σε αγελάδες.

Το διηγείται ο ίδιος;

148e0c251fa1b9a865457bf272cbe83c_L

 

«Επειδή μου άρεσε το μηχανάκι, ήθελα να φεύγω και να γυρίζω. Είμαι άνθρωπος του ανοίγματος, της πιάτσας. Ο πατέρας μου είχε ένα μπακάλικο στο χωριό και είχαμε ένα κάρο με το οποίο τρέχαμε και τροφοδοτούσαμε τα άλλα χωριά. Ταυτόχρονα ήθελα και μηχανάκι. Πλεύριζα όσους είχαν. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς, δεν είχα δικαίωμα να νοικιάσω ή να οδηγήσω παρά μόνο κρυφά. Ακόμα και σπερματεγχύτης αγελάδων έγινα προκειμένου να οδηγώ μηχανάκι. Αυτή είναι μια ειδικότητα κάποιων ανθρώπων που είναι κατά κάποιον τρόπο κτηνίατροι και αναλαμβάνουν να γονιμοποιήσουν τις αγελάδες. Είχαν σπέρμα καλής ποιότητας, προκειμένου να γονιμοποιηθεί η αγελάδα. Και τρέχαμε σε χωριά και γονιμοποιούσαμε τις αγελάδες».

Καμία δοκιμασία Survivor, κανένα Fear Factor δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις σπέρμα από μια αγελαδίτσα αρσενική και να το δίνεις στη θηλυκή. Και αν σας λείπει το εικαστικό μέρος της σπερματοέγχυσης αγελάδων, αγαπητοί αναγνώστες, voila:

b155618b9a0c864aea8412d59125ea7d

Σεβόμαστε Μάκη Μπαλαούρα. Ξεκάθαρα.

(πηγή: Seleo.gr)

Δες εδώΠοιος Trump; Πέρασα 136 λεπτά στο debate Άδωνι- Τζήμερου