ψώνια και χαμός!

Ήρθε η ώρα για αγορές που θα συγκλονίσουν τον κόσμο. Πώς; Μα με τις προτάσεις και ιδέες μας κι αυτή την εβδομάδα .

Αγχολυτικά μαξιλαράκια tetris

gad01-risegr

Έχεις άγχος; Θέλεις κάτι να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και ταυτόχρονα να στείλει το geeky σε άλλα επίπεδα; Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε τα αγχολυτικά μαξιλαράκια tetris. Τόσο τέλεια όσο ακούγονται!

 

Iron Man usb

iron-man-flash-drive-2

Ιδανικό για Marvel fanboys που θέλουν να αποθηκεύουν πράγματα σε κάτι στυλάτο και πανέμορφο, το Iron Man Usb είναι αυτό που ψάχνεις! Απόκτησέ το με ένα κλικ εδώ.

Βάση iPhone τσίχλα

tsixlathiki-risegr

Μια παιχνιδιάρικη βάση iPhone, για όσους βαρέθηκαν τα συνηθισμένα. Μπέρδεψε τους φίλους σου κι άστους  να νομίζουν πως στερεώνεις το κινητό σου με τσίχλα. Αποκτησέ την με ένα κλικ εδώ!

Kιθαροαναπτήρας LED

gad0001-risegr

Θέλεις αναπτήρα που τα σπάει; Τότε κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε τον κιθαροαναπτήρα με φωτάκια LED, Τόσο τέλειος όσο φαίνεται!

Λαβυρινθοπιατάκι του καφέ

maze-cafe-cup-and-suacer

Μέχρι τώρα, όταν χυνόταν ο καφές, στο πιατάκι το μόνο που μπορούσες να να κάνεις, ήταν να το πλύνεις και τέρμα η ιστορία. Βαρετό έτσι; Τώρα  με το λαβυρινθοπιατάκι του καφέ, μπορείς να παίξεις με τη σταγόνα σου. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να βρει το δρόμο για να ελευθερωθεί; Απόκτησέ το από εδώ .

Το τακουνοσελοτέιπ 

takusel-risegr

Είναι αυτό που χρειαζόσουν για να φαίνεται το σελοτέιπ σου όμορφο και στυλάτο. Το τακουνοσελοτέιπ είναι το ιδανικό δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου και το γραφείο της! Απόκτησέ το με ένα κλικ εδώ .

Παγοθήκες Han Solo

pagothikessolo-risegr

Θέλεις να έχεις τα πιο geeky παγάκια που έγιναν ποτέ. Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε τις παγοθήκες Han Solo. Ιδανικές για Star Wars fans κι όχι μόνο!

Χρονόμετρο κουζίνας βόμβα

time-bomb-kitchen-timer

Ένας καλός μάγειρας, πρέπει να έχει στο νου του το χρόνο. Ωστόσο αυτό δεν είναι ανάγκη να γίνεται με το συνηθισμένο, βαρετό τρόπο. Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε το χρονόμετρο κουζίνας βόμβα . Πρωτότυπο, έξυπνο και πρακτικό.

[themify_button ]Tου Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]