Σαν τις αγορές δεν έχει!

Η στιγμή που βγαίνεις για ψώνια είναι σημαντική,. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, γι αυτό κι εμείς είμαστε εδώ με τις ιδέες και προτάσεις μας για ακόμη 1 εβδομαδα

 

Καρπούζι Usb

pouzikar-risegr

Το καλοκαίρι καταφθάνει κι εσύ θες αυτό να είναι ξεκάθαρο σε όλους με κάθε κίνησή σου; Ξεκίνα με το καρπούζι Usb, που θα σε βοηθήσει να αποθηκεύεις τα δεδομένα σου, συντροφιά με το αγαπημένο σου φρούτο. Απόκτησέ το κλικάρωντας εδώ!

Kαλαθάκι φαγητού pokeball

pokekalathi-risegr

To ιδανικό δώρο για τον geek φίλο σου που λατρεύει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται πως το απέκτησε. Το θέλεις; Κάνε κλικ εδώ!

Monopoly Super Mario

monomario-risegr

Αγαπάς πολύ το Mario και θέλεις στη συλλογή σου κάθε προϊόν  που σχετίζεται με αυτόν; Τότε γιατί δεν έχεις αποκτήσει ακόμα την Monopoly Super Mario. Απόκτησέ την εδώ και ετοιμάσου να πα τις αγοροπωλησίες σε άλλο επίπεδο.

Kούπες χειριστήριο κονσόλας 

sneskoup-risegr

Είστε φανατικοί gamers και μαζί με την κοπέλα σου θέλετε να δείχνετε την αγάπη σας στα παιχνίδια κάθε στιγμή; Κάνε κλικ εδώ,  σποκτήσε τις κούπες χειριστήριο κονσόλας κι ο καφές θα γίνει η αγαπημένη  στιγμή της ημέρας!

Hχείο bluetooth R2D2

r2d2-risegr

Θέλεις να απολαμβάνεις την μουσική σου με τον ομορφότερο και πιο geeky τρόπο; Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε το ηχείο R2D2. Όχι μόνο θα απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, αλλά θα έχεις παρέα και την αγαπημένη σου saga. Τι καλύτερο;

Μαξιλάρι Harry Potter

hpgad-risegr

Θέλεις να κάνεις ένα ύπνο άνετο και μαγικό; Τι περιμένεις και δεν έχεις αγοράσει ακόμα το μαξιλάρι Harry Potter; Απόκτησέ το με ένα κλικ εδώ και καλή ξεκούραση!

Legoρολόι Batman 

legoroloio

Έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την ώρα. Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε το Legoρολόι Batman και κάπως έτσι, θα πεις αντίο για πάντα στα συνηθισμένα συμβατικά ρολόγια!

Φούτερ στολή Son Goku  

db01-risegr

Ήθελες πάντα να έχεις στην ντουλάπα σου την στολή του Son Goku και να νιώθεις σαν αυτόν. Τώρα μπορείς! Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε το φούτερ στολή Son Goku. Έτοιμος για ξύλο;

[themify_box ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]