Ψώνια φίλε μου, η καλύτερη στιγμή της ημέρας!

Ετοιμάσου, έφτασε και πάλι η στιγμή για τρελές και πρωτότυπες αγορές. Ορίστε λοιπόν οι προτάσεις που περίμενες και αυτήν την εβδομάδα.

Πετσέτες μπάνιου Star Wars

Swgeek01-risegr

Bάλε τέλος στις βαρετές πετσέτες μπάνιου με σκυλάκια και γατάκια και αγόρασε τις πετσέτες μπάνιου Star Wars με ένα κλικ εδώ. Είσαι geek κι αυτό φαίνεται!

Monopoly Game Of Thrones

mon01-risegr

Η κλασική Monopoly είναι πια εκτός μόδας, οπότε κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε την Monopoly Gme Of Thrones. Σε  έχει φάει η αναμονή για την αγαπημένη σου σειρά; Με αυτήν την έκδοση της Monopoly θα νιώσεις καλύτερα!

Ρολόι κασέτα Super Mario   

marioroloi-risegr

Σου λείπει το παλιό σου το Nintendo; Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε το ρολόι κασέτα Super Mario. Kαι την νοσταλγία σου θα ικανοποιήσεις και τι ώρα είναι θα ξέρεις. Τέλειο;

Κεράκια στρατιωττάκια

Army-Man-candles-2

Θυμάσαι τα στρατιωτάκια που λιώναμε όταν ήμασταν μικροί; Τώρα κυκλοφόρησαν και σε  κεράκια. Απόκτησέ τα εδώ και δώσε στην τούρτα σου, τον τόνο νοσταλγίας που της λείπει.

Σκουλαρίκια Super Mario

gadget01-risegr

Βαρέθηκες τα παλιά σου σκουλαρίκια και θέλεις κάτι που ο κόσμος δεν περιμένει να σε δει να φοράς; Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε τα σκουλαρίκια Super Mario. Πρωτότυπα, έξυπνα και προ πάντων ομορφούλικα!

Tραπεζάκι του καφέ Nintendo 64

N64-logo-coffee-table-base-300x250

Kαλείς τους φίλους σου για καφέ και νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πρωτότυπο στη φάση; Κάνε την καινοτομιά με το τραπεζάκι του καφέ Nintendo 64. Kάνε το δικό σου με ένα κλικ εδώ και νιώσε πάλι παιδί!

Kράνος μηχανής Iron Man

ironkranos-risegr

Ιδανικό για τους λάτρεις της Marvel και της ταχύτητας. Αποκτησέ το με ένα κλικ εδώ  

Kαρχαριοκούπα με κολυμβητή

karxariokoupa-risegr

Στην αρχή μοιάζει με μια απλή κούπα, όταν όμως πέσει ζεστό νερό μέσα της, γίνεται η έκπληξη! Αποκτησέ την με ένα κλικ εδώ

[themify_box ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]