Ψώνια κέφι και χαρά

Και ήρθε εκείνη η ώρα που θα κάνεις επιτελούς τα ψώνια σου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο είμαστε και πάλι εδώ με τις προτάσεις και ιδέες μας για αυτήν την εβδομάδα!

Παγοθήκες Millennium Falcon και X-Wing Fighter

pagothikesphoto-risegr

Θυμάσαι τις παγοθήκες Han Solo; Αν δεν σου έφτασαν και θέλεις να επεκτείνεις την συλλογή σου ακόμη περισσότερο, κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε  τις παγοθήκες Μillennium Falcon και X-Wing Fighter κι άσε την δύναμη να σε κατακτήσει…

Koύπα Tea Rex για ποτά και ροφήματα

tearexkoupa-risegr

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τρολάρεις το Jurassic Park. Πώς θα σου φαινόταν όμως να έπαιρνες το πρωινό σου με έναν από αυτούς; Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε την κούπα Tea Rex για ποτά και ροφήματα. Και καμία στιγμή του πρωινού σου δεν θα είναι πια ίδια.

Παγουράκι Zelda     

Zelda_flask- risegr

Eίσαι φαν του παιχνιδιού Legend Of Zelda και δεν μπορείς να το κρύψεις; Ε λοιπόν τώρα πια μπορείς να έχεις την αγάπη σου μαζί σου παντού. Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε το παγουράκι Zelda. Ετοιμάσου για βόλτες κι εξορμήσεις παρέα με τον Link. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

 

Αναπτήρας Game Boy

gameboy-lighter-suatmm

Έχεις βαρεθεί τους κλασικους αναπτήρες που πουλάνε στα περίπτερα και μοιάζουν αδιάφοροι και συνηθισμένοι; Κανένα πρόβλημα, κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε τον αναπτήρα Game Boy. Όλοι θα τον λατρέψουν για την πρωτοτυπία του και η ερώτηση μήπως έχεις φωτιά; Θα είναι από εκείνες που θα βαρεθείς να απαντάς.

To καπέλο της επιλογής του Harry Potter

hat-risegr

Bαρέθηκες τα κοινά συνηθισμένα καπέλα; Λατρεύεις τον Harry Potter; Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε το καπέλο της επιλογής και βγεις στο δρόμο σκαλώνοντας τους πάντες.

Πολυθρόνα βιβλιοθήκη 

bookcase-risegr

Ποιος επε ότι η πολυθρόνα σου πρέπει να ταιριάζει με το δωμάτιο σου απαραίτητα; Το θέμα είναι να σε εκφράζει και να είναι cool. Αν λοιπόν αγαπάς τα βιβλία όσο κι εμείς, κάνε κλικ εδώ   κι απόκτησε την πολυθρόνα βιβλιοθήκη.

Kαθτρεφτάκι Notebook

macbook-mirror

Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι ένα καθρεφτάκι θα είχε σχήμα Notebook; Τώρα δεν χρειάζεται να το φαντάζεσαι, γιατί πολύ απλά συμβαίνει. Κάνε κλικ εδώ, απόκτησε το καθτρεφτάκι Notebook και πέτα το geeky σε άλλο level.

Ρολόι Golden Eye Nintendo 64

goldeneye-watch

Λάτρεψες την ταινία του James Bond Golden eye αλλά και το παιχνίδι στο Nintendo 64; Τότε σίγουρα πρέπει να αποκτήσεις το ρολόι Golden eye Nintendo 64. Θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις και θα κάνει τους φίλους σου να απορούν για το πως το βρήκες! Απόκτησέ το με ένα κλικ εδώ

[themify_box ] Tου Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]