Ψώνια κι αγορές για όλους

Έφτασε η ώρα για τα ψώνια σου. Έφτασε η ώρα για τις προτάσεις και ιδέες μας και για αυτήν την εβδομάδα.

 

Ζομποπαντόφλες

zobopadof-risegr

Oι παντόφλες σου πρέπει να είναι μοδάτες και πρωτότυπες όπως εσύ. Μην το σκέφτεσαι άλλο, κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε τις ζομποπαντόφλες. ναι, είναι αυτό που ζητάς κι όλοι θα τις κοιτούν με ζήλια.

3D σκάκι Doctor Who

3D skaki-risegr

Είσαι φανατικός φίλος του Doctor Who και σου αρέσει το σκάκι; Αυτό το δωράκι θα σου κάψει τον εγκέφαλο. 3D σκάκι Doctor Who για άπειρες ώρες καψίματος με φίλους και γνωστούς. Απόκτησέ το εδώ.

Σκυλομουστάκι παιχνίδι

mustaki-risegr

Το σκυλάκι σου δικαιούται τα πιο πρωτότυπα και αστεία παιχνίδια. Κάνε κλικ εδώ, αγόρασέ του το σκυλομουστάκι. Είναι σίγουρο πως θα το λατρέψει όπως κι εσύ!

Σοκολατοθήκη i Phone

sokolotothiki

Ok, ξέρουμε πόσο αγαπάς το iPhone σου και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι μοναδικό. Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασέ του την σοκολατοθήκη για να κάνεις και τους γύρω σου να το αγαπήσουν και να τους ανοίξεις και την όρεξη.

Κασετομαξιλάρι

cassette-pillow

Είσαι φαν των ρετρό αντικειμένων και θα ένιωθες τέλεια να κοιμηθείς σε ένα από αυτά;  Κάνε κλικ εδώ κι απόκτησε το κασετοομαξιλάρι. τέλειο, ρετρό και απαλό, αμέ!

Kούπα καφέ με αλλαγή χρώματος και διάθεσης 

morning-mug

Ξυπνάς ξενερωμένος το πρωί και δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις σε άνθρωπο; Το ίδιο και η κούπα σου, μόλις όμως τις ρίξεις λίγο καφέ ξυπνάει κι όλα είναι καλά. Απόκτησέ την από εδώ.

Κράτημα πόρτας λιωμένο παγωτο

ice-cream-door-stop

Σκάλωσε τους πάντες γύρω σου με το κράτημα πόρτας λιωμένο παγωτό. Απόκτησέ το εδώ κι άσε τους άλλους να νομίζουν πως απλά είσαι τσαπατσούλης.

Kαλούπι αυγού καρδούλα 

heart-egg-mold-2

Το αυγό είναι το αγαπημένο σου πρωινό; Με ένα κλικ εδώ, μπορείς να του δώσεις μια πολύ πιο ρομαντική όψη με το καλούπι αυγού καρδούλα. Ναι, είναι τόσο γλυκούλη και ρομαντικό όσο φαίνεται.

[themify_button ] Tου Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]