Νέα εβδομάδα, νέες αγορές.

Eίμαστε και πάλι εδώ με προτάσεις για  αγορές που θα συζητηθούν. Πριν ψωνίσεις, τσέκαρε το Rise.

Tεράστιο τουβλοπυργάκι

tuvlopyrgaki-risegr

Αγαπάς τα παιχνίδια και το να μαζεύεσαι με τους φίλους σου για επιτραπέζιο; Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε το τεράστιο τουβλοπυργάκι. Και κάθε βράδυ στο σπίτι σου θα αποκτήσει άλλη γλύκα! Ω ναι, είναι ένα Jenga για γίγαντες.

Αναπτηροθήκη πολυεργαλείο

anaptirothiki-risegr

Είσαι στο δάσος χωρίς λεφτά και κινητό και πρέπει να επιβιώσεις; Γιατί αγχώνεσαι; Κάνε κλικ εδώ κι αγόρασε την αναπτηροθήκη πολυεργαλείο. Ιδανική για βόλτες, κατασκήνωση και εξερευνητικές αποστολές!

Παζελοδίσκος σερβιρίσματος
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Όχι δεν μιλάμε απλά για έναν δίσκο σερβιρίσματος σε σχήμα κομματιού παζλ, εδώ έχουμε να κάνουμε με κομμάτια τα οποία εκτός από ξεχωριστά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι ενωμένα σχηματίζοντας τον υπέρτατο πάγκο. Ιδανικό για να κόψεις πράγματα μεγαλύτερου μεγέθους. Απόκτησέ τον με ένα κλικ εδώ.

Χαλάκι Yoga που τυλίγεται μοναχούλι του

xalaki yoga-risegr

Είχες πάντα στο μυαλό σου να ξεκινήσεις yoga αλλά σε έπιανε τρόμος στη σκέψη ότι έπρεπε να τυλίξεις και να μαζέψεις το χαλί εξάσκησης; Χαμογέλα, ήρθε το χαλάκι που τυλίγεται μόνο του. Για να βγάλεις κάθε άγχος από το μυαλό σου και να κάνεις με ηρεμία τις ασκήσεις  σου. Απόκτησε το με ένα κλικ εδώ!

Παπάκια μπάνιου Batman V Superman

batman superman-risegr

Batman ή Superman; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διλήμματα, τώρα με τα παπάκια μπάνιου Batman V Superman η μάχη στο μπάνιο σου μπορεί να μην έχει τελειωμό. Είσαι αρκετά Geek; Αποκτησέ τα εδώ.

Σελφορουχαλάκια

fatsorouxalakia-trisegr

Ήρθε η ώρα τα ρούχα σου να γίνουν επιτέλους μοδάτα με στυλ και άποψη. Να υποχρεώνουν τους πάντες στο δρόμο, να γυρνούν και να σε προσέχουν. Πώς θα γίνει αυτό; Αν βάλεις επάνω την φάτσα σου, με τα σελφορουχαλάκια. Παράγγειλε τα εδώ και κάνε την ντουλάπα σου πραγματικά μοναδική.

Koύπα για καφέ Vegetta

Eίσαι geeky τύπος και λατρεύεις το Dragon Ball; Τότε αυτή η κούπα είναι για εσένα όποτε γεμίζει με ζεστό καφέ ο  Vegetta μεταμορφώνεται σε super saiyan. Τέλειο; Απόκτησέ την εδώ.

Φωτόσπαθο chopstics

chop-risegr

Star Wars και κινέζικο φαγητό. Τι σχέση μπορεί να έχουν; Πλέον άμεση, με το φωτοσπαθο Chopstics! Παράγγειλέ το εδώ και φάε ρυζάκι σαν Jedi (ή Sith).

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]