Πειράζει που τώρα είμαστε ακόμα πιο περίεργοι να τις δοκιμάσουμε;

Λοιπόν ήρθε η στιγμή να παραδεχτούμε όλοι μας μια αλήθεια.  Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες «Έχω γλείψει το κάτω μέρος από κασέτα της Ninendo όταν ήμουν μικρός». Ναι ok μπορεί να νόμιζες πως είσαι ο μόνος που το έχει κάνει αλλά δεν είναι έτσι.  Τώρα λοιπόν με την κυκλοφορία του Nintendo Switch της νέας πολυκονσόλας της Nintendo, οι «κασέτες» επιστρέφουν και όπως φαίνεται επιστρέφει και το γλείψιμο.


Ο δημοσιογράφος και δοκιμαστής διάφορων πραγμάτων Jeff Gerstmann δοκίμασε πρώτος να βάλει στο στόμα του τις νέες κασέτες. Όσο ο καιρός περνούσε υπήρξαν κι άλλοι που τις «δοκίμαζαν» κι όλοι συμφωνούσαν πως είχαν άθλια πικρή γεύση που απλωνόταν πάνω στη γλώσσα και το αποτέλεσμα ήταν κάπως άβολο. Oρίστε τι συμβαίνει όταν δοκιμάζεις κασέτες από διάφορες κονσόλες της Nintendo. Ω ναι, του Switch είναι οι πιο πικρές.

Σύμφωνα με την ίδια την Nintendo έχει χρησιμοποιηθεί το μη τοξικό χημικό Denatonium Benzoate το οποίο είναι πικρό ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση να γλείψουν μικρά παιδιά τις κασέτες. Μακρυά από το στόμα σας λοιπόν!

Δες εδώ αν τελικά το νέο Nintendo Switch είναι η κονσόλα του μέλλοντος.

Πηγή