To site agioskosmas.gr ξέρει πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και μας προειδοποιεί. 

Σύμφωνα με τον πάτερ Μάξιμο Βαρβαρή,  ηγούμενο της μονής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Κόρινθο,  και του (κατατοπιστικότατου) site του ορθόδοξου ιεραποστολικού συνδέσμου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (ναι υπάρχει τέτοιο site) ο Αντίχριστος έχει κατέβει στη γη και η Δευτέρα Παρουσία είναι θέμα χρόνου να γίνει. Συγκεκριμένα, η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει τον Μάρτιο του 2018, δηλαδή σε περίπου 1 1/2 χρόνο. Όποτε προλαβαίνεις να εξομολογηθείς για τις προγαμιαίες σου σχέσεις, για εκείνη την φορά που ψήφισες ΚΚΕ , ή για εκείνο το Μεγάλο Σάββατο που τάραξες τα burgers και τις τηγανητές πατάτες γιατί βαριόσουν να περιμένεις μέχρι την Ανάσταση. Αυτά τα γεγονότα που δεν θα προλάβεις, τα έχουμε συλλέξει με πόνο ψυχής παρακάτω. Μπορείς να επιλέξεις ελεύθερα να προσθέσεις το δικό σου.

Πολιτική
Έξοδος από το Μνημόνιο 

mnhmonio-mexri

Το Τρίτο Μνημόνιο είναι 3ετούς διάρκειας και λήγει το καλοκαίρι του 2018. Αυτή θα είναι η εποχή όπου, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας, η Ελλάδα θα έχει βγει στις αγορές και η περίοδος των μνημονίων θα έχει τελειώσει μια για πάντα.  ΟΧΙ Αλέξη κάνεις λάθος. Η Αποκάλυψη θα μας έχει ήδη τσουρουφλίσει στην κόλαση, με μουσική υπόκρουση κάτι από Lemmy Kilminster ή Bowie.

Εκλογές

d916a19b-4b75-45bf-a01d-d1a7c8fe2bf7

Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις το λένε ξεκάθαρα: Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτός βουλής. Όλα αυτά θα συμβούν, εάν γίνουν εκλογές την προβλεπόμενη χρονική στιγμή, δηλαδή το καλοκαίρι του 2019. Όταν ο κόσμος θα είναι στάχτη και burberry.

Εκτός αν αυτός έχει διαφορετική γνώμη…

a2374bcdc4374585f76fd38bd824eccc

Brexit

brexit

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα ολοκληρωθεί πιθανότατα τον Δεκέμβριο του 2018, ενδεχομένως και στις αρχές του 2019. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι…

Τσάμπα η χαρά σου Nigel Farage…

nigelfarage1606

Ταινίες: (τι δεν θα δούμε ποτέ)
«Avengers: Infinity War»  (Μαίος 2018 – παγκόσμια πρεμιέρα)

infinitywaer

«Toy Story 4» ( Ιούνιος 2018)

toy-story-4-9

«Fantastic Beasts & Where To Find Them Part 2,3»  

hqdefault

Άτιτλη ταινία spinoff του «Star Wars» βασισμένη στον χαρακτήρα του Han Solo

t047eur

«SpongeBob SquarePants 3» (2019 Φεβρουάριος)

Oχι, τον Μπόμπ Σφουγγαράκη Κοσμά Αιτωλέ, όχι τον ΜΠΟΜΠ!

spongebob-squarepants

«Indiana Jones 5» (καλοκαίρι 2019 – μόνο reboots, remakes, sequels)

indiana-jones-5-harrison-ford1

Σειρές:
To τέλος (;) των «X-Files»

recaps-x-files-02

Έχουμε 11η σεζόν «κάποια στιγμή μέσα στο 2018. ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.

Το τέλος του «Game Of Thrones»

kalisi

Το «Game of Thrones» τυπικά, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Άρα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Άρα η Καλίσι δεν θα καθίσει ΠΟΤΕ στο θρόνο.

Επίσης:
To Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018

Σοβαρά τώρα, θα καταστρέφεται ο κόσμος κι εσύ θα βλέπεις ποδόσφαιρο;

Την καθιέρωση των Κοινωνικών Ρομπότ

terminator-52

Σύμφωνα με έρευνα της Tractica,  οι ετήσιες παραγγελίες για την κατασκευή ρομπότ που κάνουν εργασίες στο σπίτι, στο γραφείο, οπουδήποτε τους διατάξεις, θα αυξηθούν από 6,6 εκατομμύρια (το 2015) σε 31,2 εκατομμύρια (2020.

Γάμος, παιδιά, καριέρα, κλπ

40-year-old-virgin-videogames

Όπως το υπολογίζω, μέχρι να γνωρίσω εκείνη, να κάνουμε σχέση για 2-3 χρόνια, να χωρίσουμε μερικές φορές και μετά να συγκατοικήσουμε, θα έχει φτάσει το έτος 2024, όποτε σύμφωνα με τα λεγομένα του πατέρα Κοσμά, συγνώμη μητέρα και πατέρα, αλλά δεν προλαβαίνω να γίνω οικογενειάρχης γκαντ νταμμιτ!

(Πηγές:  AgiosKosmas)

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]