Η απάντηση είναι πιο απλή από ό,τι νομίζεις!

Αν είσαι αρκετά παρατηρητικός, σίγουρα θα έχεις δει πως οι αγαπημένες μας celebrities εμφανίζονται πολύ συχνά σε μεγάλα gala κι εκδηλώσεις με παπούτσια που είναι μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που φοράνε κανονικά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως είναι αποφασισμένες να φορέσουν ένα πολύ αγαπημένο τους ζευγάρι ακόμη κι αν ξεκάθαρα δεν τους κάνει; Τι μας κρύβουν;

megalopapoutsidiasimoi-risegr

H αλήθεια πάντως για αυτό το παράξενο φαινόμενο είναι πολύ πιο απλή και συνηθισμένη. Οι εκδηλώσεις αυτές κρατάνε συνήθως άπειρες ώρες κι έτσι ο κίνδυνος να δημιουργηθούν φουσκάλες και να πρηστούν τα πόδια είναι κάτι παραπάνω από πιθανός. Το μεγαλύτερο νούμερο λοιπόν (συνήθως επιλέγουν 2 νούμερα περισσότερο από το κανονικό) τις προφυλάσσει από προβλήματα τέτοιου τύπου μιας και δεν ασκεί πίεση στα ευαίσθητα σημεία του ποδιού.

megalopapoutsidiasimoi02-risegr

Και πώς αποφεύγουν το να πέσουν ή να τους βγει το παπούτσι;

Οι στιλίστες προτείνουν μαξιλάρια σιλικόνης μέσα στο παπούτσι, έτσι δεν σταμάτα η κυκλοφορία του αίματος και γλιτώνουν από δυσάρεστες συνέπειες. Μια άλλη λύση, είναι η ταινία διπλής όψεως, η οποία βοηθά το παπούτσι να μένει κολλημένο στο πόδι ολόκληρη την νύχτα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που όλοι θα κοιτούν απορημένοι τα πόδια κάποιας διάσημης κυρίας εσύ θα ξέρεις τι συμβαίνει!

Δες εδώ τα παπούτσια που από φλατ γίνονται τακούνια.