Ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο, από το 1969, μέχρι σήμερα.

Η Bobby και ο Nick Ercoline γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1969 στο παγκόσμιο μουσικό φεστιβάλ του Woodstock και έκτοτε το ζευγάρι μπορεί να πέρασε δυσκολίες καθώς ήταν σε εξέλιξη ο πόλεμος του Βιετνάμ όμως η αγάπη τους δεν χάθηκε και κρατάει ακόμα και τώρα! Παντρεμένοι πλέον, με δυο γιους, ζουν στην Νέα Υόρκη και λένε πως είναι ακόμα πολύ καλοί φίλοι παρ΄όλο το ότι τα χρόνια πέρασαν, δεν είναι πλέον παιδιά των λουλουδιών όμως δεν ξεχνούν την αγάπη τους για το φεστιβάλ.

woodstock-1-risegr

«Γύρω μας υπήρχαν οικογένειες, ζευγάρια, άνθρωποι που φώναζα, μωρά που έκλαιγαν, γέλια, πολύ μουσική και μια ατμόσφαιρα να μυρίζει φωτιά! Έως τότε δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, θυμάμαι πάντως πως εκείνο το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε… Δεν ξέρουμε καν πως τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή, όμως για μένα ήταν η αρχή της συνέχεια της ζωής μου…», λέει η ίδια η Bobby σε συνέντευξη που έδωσε στην Guardian το 2015.

woodstock-2-risegr

Λίγους μήνες αργότερα συνειδητοποίησαν πως είχαν γίνει το εξώφυλλο του τότε βινυλίου του φεστιβάλ. «Ήταν συναρπαστικό να βλέπουμε τους εαυτούς μας στο τότε εξώφυλλο όμως δεν έγινε και κάτι: Το Woodstock είχε τελειώσει…», συμπληρώνει η Bobby.

john-sebastian-performing-at-woodstock-1969-henry-diltz-corbis-3-risegr

Δες εδώ τα 10 πιο θεοπάλαβα μέρη όπου έχουν γίνει συναυλίες!