Ένας ακόμα λόγος να ανυπομονείς για αυτό!

Tις ταινίες Hellboy (όπως και τα κόμιξ) εμείς τις λατρέψαμε κι ας μην είχαν γενικά την αποδοχή που τους αξίζει. Όπως φαντάζεσαι λοιπόν, τα νέα για την επιστροφή του αγαπημένου μας franchise μέσα στο 2018 με σκηνοθέτη αυτήν την φορά τον Neil Marshall αντί του del Toro,  κάθε άλλο παρά αδιάφορους μας άφησαν.Το σκηνικό έγινε ακόμα καλύτερο όταν πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η  Milla Jovovich μετά το Resident evill βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο της Blood Queen  στην νέα ταινία. Και όμορφη και καλή ηθοποιός, τι άλλο να ζητήσεις;

mj

Στο μεταξύ κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ο τίτλος τoυ νέου κεφαλαίου θα είναι Hellboy: Rise of the Blood Queen, η Lionsgate ανακοίνωσε  ότι η ταινία- η οποία  θεωρήθηκε ήδη ακατάλληλη για ανηλίκους-, θα ονομάζεται απλά λιτά κι απέριττα Hellboy. «H ταινία θεωρείται reboot του πρώτου Hellboy που  κυκλοφόρησε το 2004 και θα έχει το ίδιο όνομα», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρίας.

hellboy-risegr

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν , ετοιμαζόμαστε να δούμε την ιστορία πάλι από την αρχή κι αυτό καθόλου δε μας χαλάει, αρκεί αυτή την φορά να κρατήσει και να δούμε περισσότερες ιστορίες από το αγαπημένο μας σύμπαν.

Πηγή

[themify_box ]Επιμέλεια Μίλτος Τσιμπούκης[/themify_box]