Σταματήστε ότι κάνετε!

Μετά από δεκαετίες έρευνας, μια ομάδα επιστημόνων της ελβετικής εταιρείας σοκολάτας Barry Callebaut έσπασαν τελικά τον κώδικα και εφευρίσκοντας ένα εντελώς νέο είδος σοκολάτας. Η νέα σύνθεση που ονομάζεται Ruby, και είναι φυσικά ροζ!

Αυτός είναι ο πρώτος νέος τύπος σοκολάτας από την εισαγωγή της λευκής σοκολάτας στη δεκαετία του 1930. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδίδεται από την εταιρεία, ο Ruby δεν έχει καρυκεύματα, γεύση μούρων, ούτε χρώμα προστιθέμενο. Παίρνει τη διακριτική της απόχρωση απευθείας από το φασκόλι κακάο Ruby που ξεκλείδωσε ο Barry Callebaut ενώ μελετούσε κόκκους κακάο από την Ακτή του Ελεφαντοστού, τον Ισημερινό και τη Βραζιλία, που είναι φυσικά κοκκινωπό.

Η σοκολάτα Ruby αποκαλύφθηκε σε ένα αποκλειστικό event στη Σαγκάη της Κίνας στις 5 Σεπτεμβρίου. Σε μια συνέντευξη στην Bloomberg, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε ότι η νέα σοκολάτα στοχεύει τους millennials, υποστηρίζοντας ότι τα προϊόντα τους αποπνέουν και φανταχτερά αισθητικά, αναμιγνύονται με την αυθεντικότητα της σοκολάτας «έχει μια ωραία ισορροπία που μιλάει στους millennials«. Επομένως, γι΄αυτό που θα πρέπει να είστε έτοιμοι είναι δείτε πολλά από αυτά στο feed σας στο Instagram…

ruby-1-risegr