Ώρα για πανηγυρισμούς!

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που το περίμεναν και τώρα είναι πια η ώρα να πανηγυρίσουν, καθώς η τρίτη σεζόν του True dective, είναι έτοιμη να γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με το Entertaiment weekly, o δημιουργός της σειράς  Nic Pizzolatto  (o οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Perry Mason που ετοιμάζει το HBO με τον Robert Downey Jr)  επιστρέφει και θα γράψει όλα τα επεισόδια του 3ου κύκλου εκτός του επεισοδίου 4, για το οποίο θα συνεργαστεί με τον David Milch.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 14: Actor Mahershala Ali attends the 42nd annual Los Angeles Film Critics Association Awards at InterContinental Los Angeles Century City on January 14, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

LOS ANGELES, CA – JANUARY 14: Actor Mahershala Ali attends the 42nd annual Los Angeles Film Critics Association Awards at InterContinental Los Angeles Century City on January 14, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Όσο για την υπόθεση, θα αφορά ένα  μακάβριο έγκλημα και ένα μεγάλο μυστήριο που εκτείνεται σε 3 ξεχωριστές χρονικές περιόδους. Ανάμεσα στους  πρωταγωνιστές, όπως είχε ακουστεί και παλαιότερα θα είναι ο  Mahershala Ali του Moonlight στο ρόλο του Wayne Hays, ενός πολιτειακού αστυνομικού.

Σκηνοθέτης της σειράς (μαζί με τον Pizzolatto ) θα είναι ο  Jeremy Saulnier ο οποίος όπως δήλωσε ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία. Κι εμείς μαζί του.

Πηγή

 

[themify_box ]Επιμέλεια: Μίλτος Τσιμπούκης[/themify_box]