Ντροπή βρε παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο τελευταίο της εξώφυλλο η Vogue πήρε 7 μοντέλα  τα οποία ντύθηκαν στα μαύρα και φωτογραφήθηκαν.

vogue001-risegr

Πρόκειται για τις Liu Wen, Ashley Graham, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Imaan Hammam, Adwoa Aboah και Vittoria Ceretti (από αριστέρα στα δεξιά)

Ο καρπός της Gigi Hadid ακουμπά στη μέση της Ashley Graham και ο κόσμος στα social media επιμένει πως κάτι περίεργο παίζει με το πόσο μακρύ είναι το χέρι της και υποπτεύεται ότι έχουν λεπτύνει με Photoshop το μπράτσο της Ashley.

vogue02-cor

Oι χρήστες παρατήρησαν επίσης πως η Graham είναι το μόνο από τα επτά μοντέλα που ποζάρει με το χέρι στο μηρό, υπονοώντας πως είχε εντολές να στέκεται έτσι για να δείχνει πιο αδύνατη.


Η Ashley Graham, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς μοντέλο plus-sized απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε μέσω Instagram λέγοντας πως η ίδια επέλεξε να σταθεί έτσι στη συγκεκριμένη φωτογραφία και δεν πήρε οδηγίες από κανέναν.

«Το 67% των γυναικών στην Αμερική φορούν στα ρούχα νούμερο από 14 και πάνω. Στην εποχή των Social Media, θέλουν να ακούγονται και απαιτούν από τα μεγάλα brands να τους δίνουν αυτό που θέλουν, να είναι ορατές» είπε η Graham σχολιάζοντας το περιστατικό.

Δες εδώ πως έμοιαζαν στα παιδικά τους χρόνια 12 πασίγνωστα μοντέλα!