Ρε Andrew Fox, μια δουλειά είχες να κάνεις, ΜΙΑ.

Ίσως να έφταιγε το σερί νικών μιας ομάδας που πέρυσι είχε τερματίσει τελευταία, ίσως απλά να ήταν τόσο αγχωμένος, που να είχε «θολώσει» και να μην σκεφτόταν σοβαρά. Ο Andrew Fox, είχε καλέσει την κοπέλα του σε έναν αγώνα των New York Yankees και είχε σκοπό στο διάλειμμα του αγώνα, να της κάνει την κρίσιμη ερώτηση. Καθώς ο Andrew γονάτιζε και άνοιγε το κουτάκι του δακτυλιδιού, έτοιμος να της πει «θέλεις να παντρρ…..», το δακτυλίδι έπεσε και χάθηκε, ανάμεσα σε θέσεις εκατοντάδων θεατών.

η πιο fail πρόταση γάμου όλων των εποχών

Εκείνη τη στιγμή, καθώς όλο το γήπεδο παρακολουθούσε τι συνέβαινε μεταξύ του Andrew και της κοπέλας του, υπήρξαν και κάποιοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν την κατάσταση. «Όλοι γύρω μας ήταν τόσο καλοί και μας βοήθησαν, ήθελαν στ`αλήθεια να βρεθεί το δακτυλίδι όσο θέλαμε κι εμείς«, είπε ο Fox σε συνέντευξη μετά τον αγώνα. Υπήρξαν ακόμα και κάποιοι θαμώνες που «χτένισαν» τον αγωνιστικό χώρο, μήπως και έβρισκαν τελικά το δακτυλίδι…

Που`ντο, που`ντο το δακτυλίδι;

 

«Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Άρχισα να πανικοβάλλομαι. Ήταν μεγάλο το σοκ, αλλά χαίρομαι που τελικά το βρήκαμε!» είπε η κοπέλα του Fox, Heather Terwilliger.

Τελικά όντως, το δακτυλίδι βρέθηκε. Πού;

Στο ρεβέρ του παντελονιού της Heather.

H Heather δέχτηκε να γίνει γυναίκα του Andrew Fox, με το στάδιο να αποθεώνει τον Fox, που μάλλον δεν θα κάνει τις χειρωνακτικές εργασίες στο νέο του σπιτικό (ξέρεις, για να μην το γκρεμίσει).