Οι φωτογραφίες σου σε λίγο καιρό θα πάρουν ζωή και είναι γεγονός

Μια άλλη μέρα, μια ακόμη μεγαλοφυής κάμερα ήρθε για να φέρει επανάσταση σε κάθε στιγμή που ζείτε! Η αλήθεια είναι πως πλέον η διασκέδαση συνεπάγεται και τη δυνατότητα να την καταγράψεις, έτσι, συνδυάζοντας τη δύναμη των τεχνολογιών Instagram, Polaroid και GIF σε μία, «γεννήθηκε» η κάμερα Instagif NextStep του Abhishek Singh!

Ο Singh είναι πασίγνωστος για την ώθηση των τεχνικών του δεξιοτήτων στα επόμενα επίπεδα, δημιουργώντας τολμηρές και καλύτερες κάμερες κάθε φορά. Εδώ, επιτρέπει κυριολεκτικά στους χρήστες να φέρνουν τις φωτογραφίες τους στη ζωή δημιουργώντας μια φωτογραφική μηχανή που συλλαμβάνει κινούμενες εικόνες και τις εκτυπώνει στον φυσικό κόσμο. Σε βίντεό του στο YouTube που δείχνει την εφεύρεση, ο Singh εξηγεί τις επιθυμίες να κατασκευάσει μια τέτοια μηχανή: «Ήταν σαν μια πλήρης πρόκληση και πάντα ήθελα να κρατήσω μια κινούμενη φωτογραφία«. Τα έργα του περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, από υλικό σε λογισμικό, με 3D μοντελοποίηση, 3D εκτύπωση και όλα τα είδη μηχανικής και σχεδιασμού στο μείγμα.

Η διαδικασία κατασκευής τεκμηριώνεται από τον Singh στο Ιmgur, όπου κυκλοφόρησε επίσης όλα τα αρχεία σχεδιασμού και τα αρχεία κώδικα – έτσι μπορείτε πραγματικά να δοκιμάσετε να φτιάξετε μια φωτογραφική μηχανή Polaroid GIF.

Μπορείτε να δείτε την ευρηματική εφεύρεση εδώ: