Όχι, καθόλου δεν ανυπομονούμε για την επόμενη φορά που θα το κάνει

Η φράση »Κιμ πάτα το», μαζί με το κλασικό πλέον «Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος» πιθανότατα διεκδικεί το βραβείο του πιο πολυχρησιμοποιημένου «αστείου» σχολίου που γράφτηκε ποτέ. Δεν έχει σημασία αν η είδηση αφορά πολιτική, αθλητικά, τεχνολογία, πάντα κάποιος για κάποιο λόγο θα αποφασίσει ότι η συγκεκριμένη ατάκα ταιριάζει γάντι στην περίσταση.

pata to

Ω ναι, τελικά όπως φαίνεται το πάτησε. Σήμερα στις 00:06 ώρα Ελλάδος, ο Κιμ Γιονγ Ουν εκτόξευσε πύραυλο ο οποίος πέρασε πάνω από την βόρεια Ιαπωνία έσπασε σε τρία κομμάτια και τελικά έπεσε στη θάλασσα κοντά στη νήσο Χοκαΐντο.

Ευτυχώς για όλους μας παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προληπτικά τα σπίτια τους, αυτή η πρώτη προσπάθεια του Ουν, απέτυχε παταγωδώς και το τρολάρισμα στο Twitter μοιάζει να είναι αυτό που χρειαζόμαστε προκειμένου να αποφορτιστεί λίγο η κατάσταση μέσα μας.

Ok, αυτή τη φορά με τα tweets ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ωστόσο όλη αυτή η ιστορία ίσως να πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις. Ίσως τελικά η φράση «Κιμ πάτα το» να μην είναι τόσο αστεία και να μην πρέπει να χρησιμοποιείται σαν καραμέλα παντού,Ίσως…….

 

[themify_box ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]