Όταν σε πάει στο νεκροταφείο για να κλάψει στα μνήματα (!!!)

Είναι δύσκολη υπόθεση το dating, είτε είναι online είτε με άτομα που συναντάς εκεί έξω. Είναι όλοι τους πραγματικοί άνθρωποι, εντελώς άγνωστοι, που κρύβουν μυστικά, τα οποία δεν θέλεις πάντα να τα μάθεις. Μέσα από αυτό το επικό κείμενο, ανακαλύψαμε ιστορίες πραγματικών ραντεβού που μοιάζουν με σύντομες ταινίες τρόμου (και μείναμε σπίτι).

 

ΣΚ@ΤΑ

giphy (2)

«Τον γνώρισα στο OKCupid. Πήγαμε για φαγητό και μετά στο σπίτι μου και άνοιξε το PS4 για να παίξει God Of War ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, απαιτώντας να του τρίβω τη πλάτη. Μετά πήγε στο μπάνιο και ύστερα από 15 λεπτά, άκουσα δυνατούς ήχους από διάρροια. που συνεχίστηκαν για 45 λεπτά. Στο τέλος βγήκε, σαν να μην τρέχει τίποτα.»

 

Η γάτα-wingman

tumblr_n4pfrs6cri1qikmd9o1_500

«Βγήκαμε για καφέ. Στα πρώτα 15 λεπτά, μου έλεγε ότι είχε χωρίσει με την κοπέλα του γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί με τη γάτα στο κρεββάτι. «Της είπα πως οι γάτες προηγούνται». Μετά με κάλεσε σπίτι για δείπνο και μου είπε με σοβαρό ύφος πως η γάτα του θα έκρινε αν έπρεπε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε μαζί.»

 

 

Αυτός που περνούσε και μόνος του καλά

the-jesus-big-lebowski-ball-lick-sports-tonges

«Τον γνώρισα online. Πήγαμε βόλτα. Ξαφνικά άρχισε να γλύφει το πρόσωπο μου. Πάγωσα. Τελικά καθίσαμε σε ένα παγκάκι. Εγώ προσπαθούσα να είμαι μακριά του για να μη με γλύψει ξανά. Καθώς προσπαθούσα να σκεφτώ ένα σχέδιο διαφυγής, άκουσα ένα θόρυβο. Είχε ξεκινήσει να αυνανίζεται με φανατισμό. Σε ένα δημόσιο πάρκο. Δεν έχω τρέξει πιο γρήγορα στη ζωή μου.»

Στης εκκλησιάς την πόρτα

anigif_enhanced-6428-1395091603-26

«Με είχε καλέσει για μπράντς. Όμως όταν βρεθήκαμε, μου εξήγησε πως ήθελε να πάμε στην εκκλησία πρώτα. Εκεί, με σύστησε σε όλη την οικογένεια του, ως το νέο του κορίτσι. Όταν τελείωσε η λειτουργία πήγαμε και στο μπράντς, που ήταν μπαγιάτικα ντόνατς, από τα παιδιά του κατηχητικού.»

 

Μια σειρά από μπάχαλα

giphy (3)

«Με πήγε για bowling. Όταν ήταν η σειρά μου να ρίξω, τον άκουσα να λέει «μου αρέσει κυρίως να το κάνω από πίσω». Μετά, με πήγε στο διαμέρισμα του, όπου μου έδωσε ένα μαραμένο λουλούδι και μου είπε ότι το ραντεβού του από την περασμένη εβδομάδα δεν το ήθελε. Στη συνέχεια, καθίσαμε να δούμε ταινία και ήρθε πιο κοντά μου, λέγοντας «κράτα με» με μωρουδίστικη φωνή. Σηκώθηκα αμέσως από τον καναπέ και του είπα ότι πρέπει να φύγω. Βγαίνοντας, δεν είδα τα σκαλιά έξω από την πόρτα του και έπεσα, χτύπησα τον αστράγαλο μου και το κινητό μου έσπασε και έγινε κομμάτια. Στο τέλος έπρεπε να γυρίσω και να του ζητήσω να με πάει με το αμάξι του, προσποιούμενη ότι δεν είχα χτυπήσει, για να μη με ακουμπήσει ξανά.»

 

 

Από το Myspace

tumblr_mtxzibtcSp1r7k1azo1_400

«Γνώρισα έναν τύπο από το Myspace που ζούσε 7 ώρες μακριά μου. Πήγαμε στο αγαπημένο του εστιατόριο, που ήταν Hooters. Μετά το φαγητό, πήγαμε σε ένα μαγαζί με αθλητικά, όπου αγόρασε ένα άγαλμα μπουλντογκ. Στη συνέχεια κάναμε μια στάση. Σε ένα νεκροταφείο. Για να βάλει το νέο του αγαλματάκι πάνω στον τάφο του μπαμπά του.Καθώς έκλαιγε με αναφιλητά μου διηγήθηκε πως είχε πεθάνει ο πατέρας του:

«Είχαμε βγει για κυνήγι. Δεν μπορούσα να δω μέσα στους θάμνους. Όταν πυροβόλησα έχασα το ελάφι και πέτυχα έναν άνθρωπο. Ήταν ο πατέρας μου.»

 

Δες εδώ: 13 ερωτήσεις που όλοι εύχονται να μπορούσαν να κάνουν στο πρώτο ραντεβού