Καλέ τα κορίτσια είναι λεσβίες! Σώπα!

Η αγαπημένη σειρά των ’90s Xena: Warrior Princess έρχεται και πάλι στις οθόνες μας και πιο συγκεκριμένα σε αυτή του NBC.  Σίγουρα ήσουν από εκείνους που προσπαθούσαν να καταλάβουν αν τελικά η Ζήνα και η Γαβριέλα είναι ζευγάρι, σωστά; Η αλήθεια είναι πως η σειρά άφηνε διάφορα υπονοούμενα, τα οποία ωστόσο παρέμειναν μόνο αυτό, υπονοούμενα σε όλη την διάρκεια της. Τύπου ο κόσμος το ΄χε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Javier Grillo-Marxuach όλα αυτά στο remake θα αλλάξουν. Απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε στο Tumblr o Javier, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη σειρά του CW «Τhe 100» είπε: «Η Ζήνα, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό show, για πολλούς και διάφορους λόγους (σε σχέση με το The 100). Δεν έχει νόημα να φέρουμε πίσω την σειρά, αν δεν εξερευνήσουμε πλήρως μια σχέση η οποία παρουσιάστηκε επιδερμικά στη σειρά των 90s.»

 

Οι φανς της σειράς χρόνια το έλεγαν, αλλά και η πρωταγωνίστρια της παλιάς σειράς Lucy Lawless το παραδέχτηκε σε μια συνέντευξή της το 2003 πως «Υπήρχε πάντα ένα είναι δεν είναι, αλλά υπήρχε εκείνη η τελευταία σκηνή της σειράς, όπου το μαγικό νερό έπρεπε να περάσει από στόμα σε στόμα που βεβαιώθηκα.»

xena-gif

«Τώρα δεν είναι ότι η Ζήνα ήταν ερωτευμένη με την φίλη της και απλώς έπαιζαν μερικές φορές. Η φάση ήταν «φίλε, είναι παντρεμένες».»

Λες να τις δούμε και επιτέλους ανοιχτά μαζί; 15 χρόνια πέρασαν, οι gay κατέκτησαν το δικαίωμα να παντρεύονται και να υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα και ακόμα να εκδηλωθεί η Ζήνα!