Κοτζιάκαρος συντάκτης του RISE ανακαλύπτει 2 από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς στο ελληνικό YouTube. 

Αγαπάω την καλή κωμωδία και συνήθως ξημεροβραδιάζομαι για να ανακαλύψω comedians που έχουν κάτι πρωτότυπο να πουν. Γι`αυτό και όταν η Αντιγόνη ήρθε στο γραφείο και μου είπε «πρέπει να δεις τα videos της Cat Von K», δεν έχασα ευκαιρία. Πέρασα 1 ολόκληρη ώρα στο κανάλι της βλέποντας videos,  κατάλαβα περίπου τίποτα, αλλά πέρασα μια χαρά!

Πήραμε σκυλάκι!

Τι είναι: Η Cat και ο 2J παίρνουν σκυλάκι. Προσπαθούν επίσης να πάνε στο αγαπημένο τους μεξικάνικο εστιατόριο, αλλά βρέχει. Είναι ένα video ξενοιασιάς και ανεμελιάς, με guest star ένα γλυκύτατο puppy. Είναι ένα video που αν είσαι φοιτητής και διαβάζεις για εξεταστική και δεν έχεις χρόνο ούτε να πάρεις ανάσα, καλύτερα ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ.

Η στιγμή: «Θέλω να σας πω κάτι. Εδώ και λίγες μέρες, ο Γιώργος, αντί να βουρτσίζει τα δόντια του το πρωί, τρώει ένα πράσινο μήλον, και τα δόντια του ασπρίσανε πάρα μ-πολλά.» ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ, να`σαι καλά Cat!

 

Παίζω Για Πρώτη Φορά Τρομακτικό Παιχνίδι!

Τι είναι: Η Cat παίζει για πρώτη φορά τρομακτικό παιχνίδι. ΑΥΤΟ. Δηλαδή σε όλη τη διάρκεια του video είναι σούπερ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ. Δηλαδή, αν γελάσεις, κάτι τρέχει με το σκοτάδι της αβύσσου, που μάλλον είναι η ψυχή σου. Άθλιε.

Η στιγμή: «Γαμώτο τι καμνω; Πώς Ανοίγει η λάμπα (x3)» Το έπαθα κι εγώ Cat, ένα βράδυ που ήμουν blackout drunk. Άστα, μην το συζητάμε καλύτερα.

 

15 Ενδιαφέροντα Γεγονότα!

Τι είναι: Brainiac, επιστημονικού ενδιαφέροντος video που πάει το infotainment σε ένα ανώτερο επίπεδο.  Χειροκροτώ σιωπηλά το – σαν σεμεδάκι- περίγραμμα του video.

H στιγμή: «Ο έρωτας επηρεάζει την ιδιαν πνευματικήν περιοχήν του εγκεφάλου και προκαλεί την ίδια αίσθηση ευφορίας που βιώνουν οι αθρώποι που κάνουν χρήσην κοκαΐνης.» Λές γι`αυτό με λέει χαζοχαρούμενο όταν με βλέπει εκείνη;

«Ο Μπρους Λη ήταν τόσο γρήγορος που μπορούσε να κλέψει ένα σελίνι από την παλάμην ενός ανθρώπου και να το αντικαταστήσει με μολύβι, πριν κλείσει την παλάμην του.» Σκέφτομαι αναπαράσταση της εικόνας αυτής από τον 2J. Μπορούμε Cat;

 

Ποιος είναι πιο πιθανόν να

Τι είναι: Παιχνιδάκι που ο 2j και η Cat αλληλοπειράζονται ρωτώντας ο ένας τον άλλο ερωτήσεις που ξεκινούν με ένα «ποιός είναι πιο πιθανόν να…» . Δείχνουν τόσο υπέρ-υπέρ-υπέρ–υπέρ-υπερβολικά cute και ερωτευμένο ζευγαράκι που πραγματικά απορείς αν στα παρασκήνια του video η Cat κυνηγάει τον 2j με σιδερογροθιές και εκείνος αμύνεται με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Η στιγμήΝαι, αμαν πιείς ποτό θα μεθύσεις»

«Ναι, αλλά δεν πίνω αλκοόλ»

(Ο 2J, σε ερώτηση «ποιος είναι πιο πιθανό να μεθύσει.»)

123  Challenge

Τι είναι: Παιχνίδι στη λογική «πόσο καλά ξέρεις το αγόρι/κορίτσι σου:» Ο Ένας κάνει προσωπικές ερωτήσεις στον άλλο και με την αντίστροφη μέτρηση του «3.2.1» πρέπει να δώσουν την εκάστοτε απάντηση ταυτόχρονα. Αυτό που με εντυπωσιάζει σε όλο το video, είναι το πόσο αυστηρά συμμετρικό είναι το κούρεμα του 2J. Αν προσέξεις το κεφάλι του, δεν μοιάζει ΠΟΛΥ με playmobil;

Η στιγμή: «Το αγαπημένο σου βρισίδι;

(Και οι 2 μαζί) «1,2.3 ΦΑΚ!

μετά από αυτό (παρακάτω) περίμενα περισσότερα guys…

 

Προσπάθησε να τραγουδήσεις ακούγοντας άλλο τραγούδι

Τι είναι: Ακούν ένα τραγούδι και τραγουδούν ένα άλλο, μπορούν να κρατήσουν το ρυθμό και να μην τραγουδούν ότι να`ναι; Μεταξύ μας, αλλά αυτό το challenge έχει πλάκα, κάνει τον κάθε πρωταγωνιστή να φαίνεται γνήσια χαζούλης και δεν είναι κακή ιδέα να το καθιερώσουμε σε πάρτι, σαν παιχνίδι για να «λιώνει ο πάγος».

Η στιγμή: 2J –  «Άκουει μια μαλακιά χάουζ αυτή την στιγμή» και κάθε φορά που η Kat τραγουδάει με φωνή που θυμίζει την Janice των «Friends».

2J – «Σαν Dj πρέπει να ακούς 2 τραγούδια ταυτόχρονα. Δεν το σκέφτηκε η Kat…»

 

Συμπέρασμα

Η Cat και ο 2J έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό: Είναι ένα ζευγάρι YouTubers που προσέχουν την αισθητική και τη γενική εικόνα τους, που αφομοιώνουν με δεξιοτεχνία και αμεσότητα τις τάσεις του παγκόσμιου YouTube στα videos τους. Είναι οι Jay Z – Beyonce (#JAYONCE) του ελληνικού YouTube. Πέρασα περίπου 1 ώρα στο κανάλι τους, καταλάβαινα ελάχιστα από τα videos τους, άλλα όταν καταλάβαινα κάτι, ξανάνιωνα και από κοτζιάκαρος 33 ετών  ένιωθα σαν να είμαι και πάλι 15. Ευχαριστώ παιδιά!

Videos: Cat  Von K

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]

Δες εδώ:Η «Κακή Πίστη» του Μιχάλη Μαθιουδάκη είναι η πιο αστεία ελληνική κωμωδία που έχω δει