Δεν το λέμε εμείς, ο ίδιος το είπε!

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του κινηματογραφικού ΙΤ, τόσο η ανυπομονησία μας μεγαλώνει. Στο μεταξύ το ενδιαφέρον για την μίνι σειρά του 1990, που βασίστηκε στο βιβλίο του King αναζοπυρώνεται κι από ότι φαίνεται οι πρωταγωνιστές της έχουν πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια να πουν. Ο Tim Curry ας πούμε, που είχε τον ρόλο του Pennywise στην σειρά, δήλωσε πώς το τέλος και συγκεκριμένα η μεταμορφωσή του σε γιγαντιαία αράχνη, δεν τον ικανοποίησε ιδιαίτερα.

«Ελπίζω να κάνουν το τέλος καλύτερο αυτή τη φορά γιατί στην τηλεοπτική εκδοχή, μεταμοορφώθηκα σε γιγαντιαία αράχνη  και δεν ήταν και τόσο τρομακτικό» είπε μιλώντας στο «Screen geek«. Eυτυχώς όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο σκηνοθέτης της ταινίας Andres Muschietti, η αράχνη έχει αντικατασταθεί από κάτι πιο τρομακτικό αυτήν τη φορά. Ως προς τον Bill Skarsgard, που θα ενσαρκώσει τον σατανικό κλόουν αυτή τη φορά, ο Curry δήλωσε ενθουσιασμένος.

«Μου αρέσει πάρα πολύ, τον θεωρώ πάρα πολύ έξυπνο κι ανυπομονώ να δω το πως θα θελήσει να προσεγγίσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Είδα τα τρέιλερ κι ανυπομονώ  να δω ολοκληρωμένη την ταινία. «

itttt

θα `χει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον να ξανά μιλήσει μετά την ταινία. Όπως και να χει ανυπομονούμε κι εμείς.

Πηγή

[themify_box ]Επιμέλεια: Mίλτος Τσιμπούκης[/themify_box]